Sport

Simon Sluga: Veselimo se novoj sezoni i izazovima

Simon Sluga: Veselimo se novoj sezoni i izazovima

Hrvatski nogometni klub Rijeka u ponedjeljak je počeo s pripremama za novu sezonu. Riječki nogometaši pripreme su počeli jutarnjim testiranjem, a popodne je od 19 sati na rasporedu prvi trening.

– Krećemo uhodanim tempom i putem prema prvenstvu, te utakmicama Europske lige. U Rijeci ćemo biti do 19. lipnja, nakon toga idemo u našu bazu u Fužinama. Zatim slijedi Kranjska Gora i sve jače utakmice, ustvrdio je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka, najavivši ujedno da bi uskoro trebao biti okončan transfer Stjepana Lončara.

– Nadam se da ćemo u ponedjeljak ili utorak zaključiti transfer. Za neke igrače postoji mogućnost da napuste klub kroz transfere ili posudbe. Postoji veliki interes za naše igrače što je dokaz dobrog rada svih ljudi u klubu, ustvrdio je Ivan Mance.

Vratar Simon Sluga prošle sezone bio je jedan od najboljih pojedinaca u redovima Rijeke.

– Tri tjedna brzo su prošla. Veselimo se novoj sezoni i izazovima, te naravno utakmicama. Najbitnije je da svi budemo zdravi i uđemo u novu sezonu kao i dosad. Naravno, želimo napraviti najbolji mogući rezultat, ustvrdio je Simon Sluga koji je prije početka sezone produžio ugovor.

– Rekao sam da mi je želja ostati. Ne žuri mi se nigdje, u Rijeci mi ništa ne nedostaje. Igram, zdrav sam, borimo se i imamo dobre rezultate, tu je kamp, stadion… Ne znam gdje mi trebalo biti bolje samo da odem pod svaku cijenu, zaključio je Simon Sluga.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sport

More in Sport

Amerikanci potvrdili, Heber nastavlja karijeru u New Yorku

spMarch 20, 2019

Hrvoje Smolčić: Bila je ovo posebna utakmica za našu obitelj

spMarch 19, 2019

Heber putuje ‘preko bare’, već se oprostio sa suigračima!

spMarch 18, 2019

Bišćan: Odlična predstava unatoč svim problemima!

spMarch 17, 2019

FOTO: Tri komada u mreži Osječana!

spMarch 17, 2019

Zamet pobijedio s čak 13 pogodaka prednosti!

spMarch 17, 2019

Rijeka – Osijek: Bijeli dominantni na domaćem travnjaku

spMarch 17, 2019

Bišćan: Ekstra zahtjevna utakmica protiv Osijeka

spMarch 15, 2019

Komemoracija velikanu riječkog sporta Igoru Koprivnikaru

spMarch 13, 2019

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.