Home Vijesti VIDEO: Strojovođa sumnja u sabotažu, policija vršila pritisak na strojovođu?

VIDEO: Strojovođa sumnja u sabotažu, policija vršila pritisak na strojovođu?

1295
1

Predsjednik Sindikata strojovođa Hrvatske Nenad Mrgan ne sumnja da je krivac za nesreću na kolodvoru Sušak-Pećine ljudski faktor. Ono što sindikat zabrinjava jest sumnja da se možda radi i o sabotaži.
– Ono što nas u sindikatu zabrinjava i bojimo se da je netko u Škrljevu isključio slavinu za dovod zraka u jedan dio vlaka. To je dovelo do toga da strojovođa nije mogao kontrolirati kočnice. Govorimo to iz razloga što smo takav sličan slučaj imali nedavno u Kninu. Na tri motorna vlaka isključeni su rasporednici!

Nenad Juričić, strojovođa u teretnom vlaku tvrdi da je policija u Rijeci na njega vršila pritisak kako bi svoj iskaz prilagodio onima koje su dale druge službe Hrvatskih željeznica.

– Rekli su da se moja izjava ne poklapa s onima drugih službi – opisao je uzrujano Juričić subotnji dan u riječkoj policijskoj postaji.

Previous articleVokalna skupina Lira Rijeka nastupila na 6.susretu hrvatskih malih vokalnih sastava
Next articleZadarsku Luku neprijateljski preuzela Luka Koper?

1 COMMENT

  1. Ne mogu vjerovati da je policija toliko u sprezi sa organiziranom mafijom koja mlatara ovom državom. Sad će okriviti ovog jadnog srojovođu da bi zaštitila debele parazite i prdonje s menadžerskim ugovorima i otpremninama , koji se sada naslađuju (Ha,Ha,Ha ) na nekoj janjetinii i to naravno o trošku ovog jadnog naroda .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here