Home Sport Siniša Linić o stanju u Rijeci: Za taj višak od 15-tak igrača...

Siniša Linić o stanju u Rijeci: Za taj višak od 15-tak igrača mogli smo zadržati Drmića!

447
0

Situaciju u Rijeci i odjeke Jadranskog derbija u emisiji Radio Rijeke ‘Pod stijenama Kantride’ komentirao je bivši prvotimac bijelih Sniša Linić

– Malo bolje je to izgledalo na startu, malo agresivnije ali opet je to prema. Znam da je psihički teško igrati kad si zadnji. Ni atmosfera na tribinama nije bila nabrijana kao inače, počeo je Linić i istaknuo alarmantnu situaciju s obzirom da na gostovanju protiv Gorice Riječani praktično ne smiju izgubiti.
– Doći ćemo u situaciju da će konkurencija previše pobjeći,a teško je očekivati da ćemo mi pobjeđivati više utakmica u nizu, a protivnik gubiti. To je jako teško

Što misli o situaciji u klubu i razlogu lošeg ulaska u sezonu pa još lošijeg nastavka?

– Deset godina Rijeka igra lijep i dobar nogomet. Ja ne poznam situaciju u klubu iz prve ruke ali imam dosta prijatelja u klubu pa čujem priče. Neshvatljivo mi je da ekipa ima 40 prvotimaca. Za tih 15 igrača viška mogli smo zadržati Drmića. Tko je kapetan Rijeke? Gdje nam je Vučkić? Smatram da je karakter Rijeke jako slab, ja nisam vidio kapetana da vodi ekipu. Kakve su to ozljede. Za mene je to neshvatljivo. Gdje je Halilović. To nisu karakterni igrači koji bi pomogli da se Rijeka izvuče. Ostali smo na Friganu i Hodži ali oni su premladi za tu ulogu.

Igrači nemaju od koga učiti?

– Nedavno nam je došao Lunetta, ne znam gdje je prije igrao. Navodno ga je njegov manager prodao Rijeci s pričom da je odličan igrač ali mu treba staviti nekoga iza?! Kako je to moguće? Danas je nogomet takav, moraš trčati, boriti se i gristi, zaključio je Linić svoj osvrt na stanje u klubu.

Cijelu emisiju poslušajte na linku.

Previous articleSutra rastu cijene i benzina i dizela!
Next articleOporba u Republici Srpskoj: Došlo je do naglog preokreta u noći, Dodik je pokrao izbore!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here