Home Mozaik Sinoć je u Zagrebu trebala pjevati i Severina, Hrvatski nogometni savez je...

Sinoć je u Zagrebu trebala pjevati i Severina, Hrvatski nogometni savez je to navodno odbio!

186
0

Čini se da kritike na doček Vatrenih u Zagrebu ne prestaju pljuštati. Od kritika na račun voditelja – Ive Šulentić i Luke Bulića pa sve do kritika na račun Jure Stublića i Prljavog kazališta.

Kako Index neslužbeno doznaje, Grad Zagreb je Hrvatskom nogometnom savezu uputio prijedlog da na dočeku reprezentacije nastupi i Severina, no HNS je taj zahtjev neslužbeno odbio te se o svemu još uvijek nije oglasio.

Podsjetimo, neke od kritika uputile su i bivša premijerka Jadranka Kosor te Ivana Brkljačić, naša bivša atletičarka i nekadašnja direktorica Hanžekovićeva memorijala.

Bivša premijerka Jadranka Kosor na Twitteru je napisala “Ovo revanje nemre se slušat”. Neki pratitelji su se složili s njom dok su drugi stali u obranu voditelja.

Zatim je dodala još dva Tweeta u kojima kaže: “Pustite te divne dečke da odu obiteljima, da se zgriju i najedu. Na pozornicu su kao statisti, nisu to zaslužili. A ni smrznuta publika”.

Ivana Brkljačić, naša bivša atletičarka i nekadašnja direktorica Hanžekovićeva memorijala napisala je: “To Lovren! Jesi im ga zabio! Očajni voditelji revali i sve pokušali da se ne bi zaorila pjesma od Thompsona. Strava od organizacije, sinopsisa i režije. Jadni smrznuti ljudi i nogometaši koji moraju sudjelovati u ovome. Ovo je njihov događaj i trebali su ga organizirati pod svojim uvjetima. I dajte molim vas izvođači koji su trebali dići atmosferu izvučeni iz naftalina, od kostobolje se ne mogu ni pomaknuti!” napisala je Brkljačić na Facebooku.

Previous articleDruštvenim mrežama kruži intrigantna snimka Putinove desne ruke: ‘Pogledajte kako šepa i skriva ruku!‘
Next articleNišta od bijelog Božića! Meteorolog otkrio kakvo nas vrijeme čeka u ostatku tjedna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here