Home Sport Sjajni igrač potjeran zbog puštanja vjetrova!

Sjajni igrač potjeran zbog puštanja vjetrova!

161
0

O slučaju razloga odlazećeg nogometaša koji je doslovno istjeran iz kluba, koji je k tomu prvoligaški velikan, raspisao se i jedan ozbiljan i utjecajan sportski dnevnik kakav je pariški L’Equipe, prenose Sportske novosti. Drugim riječima, da, istina je. Marcelo Guedes je potjeran iz francuskog nogometnog prvoligaša Lyona zbog, da oprostite… prdenja!

Nije riječ baš o nepoznatom, a najmanje ne o neiskusnom ili manje bitnom igraču. Marcelo Guedes ima 34 ljeta, stoper je i ključ obrane Lyona. Ondje je došao još 2017. iz turskog Bešiktaša za 6 milijuna eura i ispao sjajna, jeftina kupovina za klasnog igrača. Odigrao je u Lyonu 167 utakmica, postigao pritom i 8 golova iako je to manje bitno jer njegov je posao ionako bio zaštita prilaza svojem golu, a ne ugrožavanje suparničkog. Onda je u zimu dobio otkaz.

Iznenadno, bez riječi obrazloženja kluba, pa ni igrača. Navijači Lyona su ostali ovog siječnja u čudu, nogometna se javnost u Francuskoj propitkivala zašto i zbog čega, prije svega stoga jer je Brazilac bio jedan od postojanijih i najboljih igrača Lyona. Onda su se novinari L’Equipea dali malo raspitivati, “čačkati” zašto i zbog čega je igrač koji nije ozlijeđen, nije bolestan, igra dobro, dobio nogu. Još k tomu svi u klubu, te i sam igrač o tomu šute. Marcelo je dobio u siječnju slobodne papire čak, te je čovjek prešao bez centa odštete u Bordeaux. Pariški su kolege novinari otkrili pozadinu.

Haaland se vraća u svoj rodni grad, no sada za rekordnu plaću i – Guardiolino posebno jamstvo!
Marcelo Guedes je u Lyonu dobio otkaz jer je u svlačionici pred suigračima redovito, a to znači jako često puštao vjetrove, “golubove”, nazovite to kako hoćete. Znate o čemu se radi. Marcelu je to čak bilo i izuzetno smiješno i zabavno. Očito ne i suigračima koji su se požalili nakon nekog vremena sportskom direktoru i bivšem sjajnom igraču Lyona Juninhu Pernambucanu, koji očito također nije vidio u ovomu ništa smiješno i simpatično.

Posebno je to došlo do izražaja nakon poraza od Angersa 3:0, kada je Marcelo još i odigrao vrlo loše, ali je nakon utakmice u svlačionici upriličio “koncert iz stražnjice”. Nije se svidjelo suigračima, a ponajviše ne Juninhu koji je upao u svlačionicu. I odlučio je “provjetriti”…

Sada je jasno zašto su svi šutjeli o razlogu otkaza. Kako reći – “dobio sam otkaz jer sam prdio”?

Previous articleDok je Putin paradirao Crvenim trgom, Ukrajinci su potopili njegov paradni brod! (VIDEO)
Next articlePogledajte brutalan udarac nakon kojeg je najbolji boksač svijeta ostao stajati

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here