Home Mozaik Sjećate se bake (83) koja se hvalila sek*om s 45 godina mlađim...

Sjećate se bake (83) koja se hvalila sek*om s 45 godina mlađim suprugom? Sada se sve promijenilo. Prekinuli su s odnosima, a razlog je mnoge ražalostio!

356
0

Iris Jones (83) iz Velike Britanije baka je koja je šokirala cijeli svijet. Dospjela je na naslovnice i najpoznatije emisije zbog ljubavne veze s 45 godina mlađim Mohamedom Ahmetom Ibrahimom. Prvi kontakt na Facebooku ostvarili su 2019., a nakon pet mjeseci odlučila je otići u Egipat kako bi se upoznali. Bez obzira na razliku u godinama, ubrzo su se vjenčali, a njihova ljubav od tada cvjeta, posebice na društvenim mrežama.

Često su na meti negativnih kritika, a mnogi ih neumorno ispituju kakav im je sex. Ipak, Iris i Mohamed nastoje izbjeći takva pitanja, a onda je jednom prilikom baka odlučila odgovoriti. Potom je u studiju nastao muk, voditelji su ostali bez teksta, pogotovo kada je Iris otkrila svoju omiljenu pozu.

Ovoga puta zaljubljena umirovljenica rekla je da je u njihov brak “došla zabrana spolnih odnosa”. Otkako se Egipćanin preselio k Iris u Veliku Britaniju, aktivnosti pod plahtama neizostavan su dio njihovog braka, no sada je sve postalo drugačije. Kako je istakla, razlog je njeno zdravstveno stanje.

Proslavili su drugu godišnjicu braka, no Iris želi istaknuti kako je u njihovoj vezi sve u redu.

“Mohammed me želi više nego ja njega, ali imam 83 godine i nisam u formi kao što sam bio. Moram se s vremena na vrijeme malo odmoriti. Jednog dana Mohamed će morati živjeti bez mene “, otkrila je Iris. Inače, Iris je ranije ovako govorila o svom sadašnjem suprugu:

“Ljubav je kad ti onaj koga voliš reže nokte. Kad te odvede na drugi kat kad se lift pokvari. Kad satima tražiš mobitel koji si ostavio u taksiju. Ljubav je kad onaj koga voliš spava na podu bolnice i odbija otići dok se ne oporaviš od pada. Kad ostane bez riječi slušajući kako se žališ na vrućinu u Egiptu”, rekla je Iris.

Previous article‘Vratite dilere i tranvestite’ Velika brazilska zvijezda zaprepastila: Reprezentacija nam je puna feminiziranih momaka
Next articleRiječi Nenada Bjelice glasno odjeknule u Srbiji: ‘Izvrijeđao nas je i bljuvao vatru. Hrvati, sramite se…’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here