Home Mozaik Skandal na Sanremu: Rosa Chemical poljubio muža poznate influencerice na pozornici

Skandal na Sanremu: Rosa Chemical poljubio muža poznate influencerice na pozornici

156
0

Sinoć je održana finalna večer Sanrema, no pobjedu Marca Mengonija zasjenio je trenutak zbog kojeg gore društvene mreže. Naime, reper Rosa Chemical izazvao je pažnju gledatelja kad je prišao svom kolegi, reperu Fedezu koji je sjedio u publici i sjeo mu u krilo.

Potom ga je izveo na pozornicu gdje su zajedno pjevali, a na kraju ga je poljubio u usta. Publika je na to reagirala ovacijama, a Fedez je samo zbunjeno stajao na mjestu.

Snimka njihovog poljupca preplavila je društvene mreže, a reakcije su podijeljene. Dok neki kritiziraju poljubac opisujući ga skandaloznim, drugi uspoređuju trenutak s poljupcem Madonne i Britney na MTV-jevoj dodjeli nagrada.

Reper Chemical je u jednoj talijanskoj radijskoj emisiji izjavio kako još uvijek razmišlja o tom poljupcu, dodajući kako je riječ o spontanom trenutku koji nije bio planiran.

“Bio je to performans, mi smo umjetnici i činimo takve stvari. Htio sam poslati poruku ljubavi, slobode i jednakosti”, izjavio je.

Inače, Fedez je muž svjetski poznate talijanske influencerice Chiare Ferragni, a kad su ga upitali misli li da će se ona ljutiti zbog poljupca, reper je odgovorio: “Nisam se još suočio s njom, nadam se da neće.”

Previous articleDinamo za pet milijuna eura dovodi igrača koji mu je zabio u Ligi prvaka?
Next articleKachusa Marije Štrajh: Nemamo štafete ali idemo putevima AVNOJA! (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here