Home Sport Skočić: Sve se okrenulo protiv nas

Skočić: Sve se okrenulo protiv nas

809
3

Nedostajala su nam četiri igrača, nije alibi, ali je činjenica. Osjetile bi to i veće momčadi od nas. Sve se okrenulo protiv nas. Od Sivonjićeve ozlijede u ranoj fazi, a mislio sam kroz tjedan da će moći igrati, pa do Kreilachovog izlaska prije kraja. Zgusnuo sam sredinu, a dogodio se apsurd da smo daleko stajali. Tek nakon primljenog gola imali smo inicijativu jer je nestalo psihološkog pritiska. Trebamo se skupiti, zbiti redove i odigrati utakmicu u srijedu u Puli. Panike se ne bojim, siguran sam da će igrači odraditi sve što se od njih očekuje.(nk-rijeka.hr)

3 COMMENTS

  1. Ti ćeš Skoko stavit 150 – 200 000 EUR-a na kraju sezone u đep za qrčevo zdravlje., svaki gemištarac i zgubidan s tribine bi mogao biti trener za puno manji novac.

  2. @FRGAČIĆ: Molim da nas koji redovno idemo na Rijekine utakmice ne nazivaš gemištarcima i zgubidanima. 🙂 Ne volim gemišt ni pivu, a ne dolazim na Kantridu da izgubim vrijeme. Jednostavno, ima nas poveća grupa – zovemo se Mazohisti, koji dolaze na Kantridu po svoju redovnu dozu maltretiranja – održavamo redovnu kondiciju, navikli smo se na Rijekine poraze i negledljivu igru k’o magarac na batine. 🙂 Poslije utakmice, ne može me iživcirati ni žena, ni šef, ni stanje u državi – prava terapija. 🙂
    Osobno, do sada sam dva puta uhvatio loptu ispucanu s terena – dok ne uhvatim bar desetak puta, neću prestati ići na Kantridu. Zadovoljan ? 🙂
    Inače, slažem se s tvojom konstatacijom kako praktički svatko može biti trener u Rijeci – od vremena Dalića ne sjećam se neke iole ozbiljnije odigrane utakmice. Njega smatram posljednjim kakvim-takvim trenerom – gurnuo je i afirmirao Manuela Pamića i Anasa Sharbinija, ovi ostali treneri su bili obična “boranija”.

  3. Baš si dobro rekao,mi koji dolazimo na utakmice Rijeke zadnjih par sezona smo pravi mazohisti.Slažem se da fali trener,a ni sportski novi me ne oduševljava loši potezi struke,a najviše me boli to što igrači nemaju nikakve želje ni volje za pobjedama,jedino to vidim kod Kreilacha,svaka mu čast!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here