Home Vijesti Slavica Ecclestone službeno zatražila razvod!

Slavica Ecclestone službeno zatražila razvod!

434
0

Nakon što je Bernie Ecclestone hrvatskim medijima danima demantirao priče o razvodu, glasnogovornik njegove supruge Slavice potvrdio je da je nakon 24 godine braka zaista napustila obiteljski dom te se nema namjeru vraćati. “Službeno vas obavještavam da je gospođa Ecclestone zatražila razvod. Moli vas da poštujete njezinu privatnost, kao i privatnost njezine djece”, stoji u priopćenju.

Time je Slavica Ecclestone, a uskoro ponovo Radić, stala na kraj brojnim pričama koje ovih dana kruže o njezinom braku sa suvlasnikom Formule 1. On je, podsjećamo, medijima pokušao prodati priču kako se supruga privremeno iselila iz kuće zbog bučnih radova u susjedstvu, a Slavica je danima ignorirala pozive novinara, navodno se skrivajući u Rijeci i Hercegovini.

Par je donedavno slovio za jedan od najstabilnijih u turbulentnom svijetu šoubiznisa – njihovi privatni životi nikad se nisu razvlačili po tabloidima (osim kad su Britanci otkrili da se Slavica 1991. godine gola fotkala za Start), a opstali su unatoč razlici u godinama, pa i u visini. Britanski mediji donose priču kako je atraktivna Hrvatica već dugi niz godina nesretna u svom braku, a na njenu su stranu u brakorazvodnoj parnici stale i njihove kćeri Petra i Tamara.

Pred supružnicima je podjela imovine koja će, donose mediji, biti iznimno komplicirana, naravno, ukoliko se odluče jedno drugome zagorčati život. Veći dio Berniejevog bogatstva, naime, glasi na Slavicu, pa ju britanski mediji već nazivaju “novom Heather Mills”, sjećajući se supruge Paula McCartneya koja ga je nakon razvoda “olakšala” za desetke milijuna funti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here