Home Mozaik Slavko varao Severinu?

Slavko varao Severinu?

6596
2

Konačno je i Slavko Šainović, Severinin bivši dečko, odlučio progovoriti o kraju njihove veze. Njegovi kratki komentari pokazali su da ne žali za bivšom ljubavi, a izgleda i da se, dok su Sevka i on bili u vezi, nije baš ponašao džentlmenski. Slavko je, navodno, često viđan u društvu drugih dama dok je Severina putovala i održavala koncerte, piše Story.

Navodno su te priče došle i do Severine, pa je povrijeđena pjevačica inzistirala na čestim zajedničkim zagrebačkim večernjim izlascima tijekom listopada i prosinca. Milan je, kažu izvori, logičan odgovor Slavku, tipična osveta povrijeđene žene.

Slavko nije htio komentirati priču o Severini. ‘Ne želim komentirati tu priču. To je sve u redu, ali zapravo samo dvoje ljudi točno zna što se među njima dogodilo.’

Istaknuo je i kako pravu istinu znaju i njegovi najbliži prijatelji.

‘Nakon prekida sa Severinom nisam na šteti’, rekao je za Slavko za Story i tako potvrdio priče da uistinu ne plače previše za bivšom zaručnicom.

O toj temi raspisali su se i forumaši. U njihovim postovima može se pročitati da su Slavko i Sevka prekinuli još u studenome. Spominje se i da je Slavko šarao okolo dok je bio u vezi sa Severinom. A našli su se tu i komentari o Slavkovoj novoj ljubavi. Čini se da je Slavko ljubav pronašao u zagrljaju 32-godišnje Ive, kćeri uglednog riječkog stomatologa.

Previous articleRekorder tjedna napuhao 2,62 promila
Next articleVeljko Šaponja uhićen zbog trgovine oružjem?

2 COMMENTS

 1. 32-godišnje Ive, kćeri uglednog riječkog stomatologa.

  da nije iva ****** ****

  pokcerka ****** ****

  bivsi ravnatelja kbc-a
  bio na listi pgs-a
  po cemu je taj ugledan
  neki se sjecaju kakav je bio kao ravnatelj ….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here