Home Mozaik ‘Sledila sam se’: Poznata voditeljica probudila se s dva muškarca u krevetu,...

‘Sledila sam se’: Poznata voditeljica probudila se s dva muškarca u krevetu, a onda ju je istina šokirala

224
0

Ulrika Jonson (54), bivša voditeljica vremenske prognoze, a potom i voditeljica raznih emisija na Otoku, na Instagramu je opisala što joj se dogodilo prošlog vikenda.

Ulrika se probudila u krevetu s jakom glavoboljom i dva mlađa muškarca pored nje.

Majka četvero djece izašla je nakon dugo vremena na zabavu s kćeri Boom (20) i troje svojih prijateljica, a kako je završila noć, samo ona zna.

– Otišli smo u jedan bar gdje smo pili do kasno u noć. Koliko sam popila najbolje govore modrice po tijelu, jer sam tamo napravio glupost pavši tri puta sa stolice. Na kraju su nas izbacili iz lokala, pa smo otišli u drugi – piše Ulrika.

U drugom Storyju napisala je da se probudila s dvojicom muškaraca koje je u nevjerici gledala u krevetu jer nije znala tko su.

– Sjela sam u dnevnoj sobi na sofu da se priberem. Sledila sam se. Razmišljala sam što sam učinila tijekom noći da završim u krevetu s dvojicom muškaraca – dodala je Ulrika.

Zahvaljujući kćeri s kojom je tulumarila, shvatila je da je bila toliko pijana da su je prijatelji odveli kući, a ona je nastavila piti s njima i svi su zaspali u krevetu.

Ova voditeljica, poznata po nekadašnjem burnom životu, propala tri braka i moru skandala, u posljednje vrijeme se dosta smirila, odlučivši se za ozbiljniji provod. Sve do prošlog vikenda.

– Imam 54 godine i bila sam na zabavi i probudila sam se s dva mladića u krevetu. Nije loše, zar ne – pokušala je Ulrika sve okrenuti na šalu.

Previous articleS 13 godina ga je upoznala na internetu, oteo ju je: ‘Svukao me i rekao – Ovo će ti biti teško, plači’
Next article‘Putinov najstariji neprijatelj’ upozorava: Ako se ne trgnete, Ukrajina će izgubiti (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here