Home Mozaik Slikao djevojku na bazenu, kada je povećao fotografiju sablaznio se! Prizor ledi...

Slikao djevojku na bazenu, kada je povećao fotografiju sablaznio se! Prizor ledi krv u žilama! (FOTO)

286
0

Mladić i djevojka iz Argentine uživali su u romantičnom vikendu u luksuznom hotelu, ne sluteći da će se njihov mini-odmor pretvoriti u pakao u trenutku kada požele napraviti fotografije za pamćenje.

Zaljubljeni par iz Argentine odlučio je otići na produženi vikend, a onda su se dogodile nevjerojatne stvari.

Mladić i djevojka iz Argentine uživali su u romantičnom vikendu u luksuznom hotelu, ne sluteći da će se njihov mini-odmor pretvoriti u pakao u trenutku kada požele napraviti fotografije za pamćenje.

Naime, mladić je fotografirao djevojku koja se brčkala u jacuzziju u oskudnom kupaćem kostimu na krovu hotela.

Snimio ju je mobitelom s leđa, a ona je fotografiju objavila na društvenim mrežama. Jednom od njezinih suputnika nije trebalo mnogo primijetiti kako se u daljini u smjeru prema kojem je djevojka gledala nalazi, ni manje ni više, utvara. Zapravo, činilo se da je bizarna pojava iza staklenog krova nad bazenom mala djevojčica u bijeloj haljini koja je zurila u par preko puta sebe.

– Nisam mogao vjerovati kad sam to vidio. Zamolili smo upravitelja hotela da pregleda snimke nadzornih kamera i kaže nam što smo vidjeli. No, rekli su da smo vidjeli gošću hotela koja je bila na bazenu s obitelji. Problem je što smo moja djevojka i ja dobro znali da u tom trenutku na bazenu nema nikoga – rekao je ovaj mladić.

Ostalo je sve nejasno, čak i ako je bila gošća hotela, što je radila u bijeloj haljini na bazenu umjesto u kupaćem kostimu. Činjenicu da njezinog oca i majke nema nigdje, voditeljica hotela osporava u priopćenju, a rijetko koji roditelj dopustio bi svom djetetu da bez nadzora šeće po bazenu.

Duh ili djevojka?

U međuvremenu se društvenim mrežama proširila priča o ukazanju s njegove slike.

I dok su jedni smatrali da je kamera uhvatila duha, drugi su mladića optuživali da je uz pomoć filtera promijenio sliku i naknadno ubacio duha u sliku, iako se on pravdao da nije.

– Iskreno, nisam netko tko vjeruje u duhove, ali znam da na toj fotografiji nisam ništa uređivao. Nemam razloga lagati i postavljati duhove. Čak i da se želim igrati s filterima, još ne znam kako to učiniti – tvrdio je mladi Argentinac.

Previous articleĆorić donio Hrvatskoj pobjedu nad Argentinom. Evo što nam treba za četvrtfinale
Next articleHajduk poveo, Istra preokrenula, Livaja spasio bod u 88. minuti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here