Home Mozaik Slučaj navodnog ukazanja Boga na misi dobio novo poglavlje: morat će se...

Slučaj navodnog ukazanja Boga na misi dobio novo poglavlje: morat će se očitovati Vatikan

78
0

Intrigantan slučaj odvio se pred sam kraj mise održane 5. ožujka u katoličkoj crkvi svetog Tome u Thomastonu, piše net.hr

Ako se ne sjećate tog neobičnog slučaja o kojem smo pisali krajem ožujka, podsjetimo da su se tada brojni svjetski mediji, uključujući i Katoličku novinsku agenciju, naveliko raspričali o jednom mogućem euharistijskom čudu.

Naime, pred sam kraj mise koju je 5. ožujka u katoličkoj crkvi svetog Tome u Thomastonu (država Connecticut) držao otac Joseph Crowley, djelitelj pričesti svjedočio je nečem prilično teško objašnjivom.

“Jednom od naših djelitelja pričesti ponestajalo je hostija u ciboriju. Međutim, kada je spustio pogled, primijetio je da se nove hostije pojavljuju same od sebe. Bog ih množio”, kazao je ispred vjernika u tom trenutku vidno emotivni svećenik (taj trenutak možete pogledati u snimci u nastavku članka).

Hartfordska nadbiskupija u međuvremenu je istražila sve navode župljana, pa svu potrebnu dokumentaciju poslala u Vatikan, izvijestio je upravo Harford Courant.

Drugim riječima, u sve će se sada morati uplesti Dikasterij za nauk vjere, međutim upitno je kakvu će donijeti odluku.

“Bit ću jako iznenađen ako Vatikan slučaj proglasi euharistijskim čudom. Naime, unatoč tome što je Hartfordska nadbiskupija zasigurno prikupila brojna i solidna svjedočanstva, slučaj ipak ne nudi konkretne fizičke dokaze”, prokomentirao je Michael O’Neill, pisac i radijski voditelj inače poznat kao “Lovac na čuda”.

Previous articleRazbojnik pokrao trgovinu na Vežici, prijetio prodavačici oštrim predmetom
Next articleModrić došao na kćerinu utakmicu. Djeca su poludjela, a on je sve oduševio

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here