Home Mozaik Snežana Borjan oglasila se nakon što je FIFA pokrenula postupak protiv Hrvatske...

Snežana Borjan oglasila se nakon što je FIFA pokrenula postupak protiv Hrvatske i svima očitala lekciju

492
0

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) otvorila je u utorak disciplinski postupak protiv hrvatske reprezentacije zbog ponašanja navijača na utakmici Svjetskog prvenstva u Kataru protiv Kanade.

Hrvatski navijači vrijeđali su kanadskog vratara Milana Borjana, koji ima srpske korijene i koji je ranije davao neprimjerene izjave o Domovinskom ratu. Kada je Hrvatska slavila 4-1, na tribinama je osvanuo plakat uvredljivog sadržaja, a i povici su bili uvredljivi.

Osim njega, na meti se našla i njegova supruga Snežana, a par je otkrio da su im brojevi mobitela javno objavljeni te da su dobili na tisuće uvredljivih poruka. A negdje u vrijeme kad je stigla vijest da je FIFA pokrenula vijest protiv Hrvatske na Instagramu se oglasila Snežana Borjan. “Gledamo i slušamo kako u svijetu, a i kod nas u Srbiji, mnogi i ne samo mladi ljudi, su izvršili samoubojstvo zbog terora na društvenim mrežama, socijalne neprihvaćenosti, prevelikih očekivanja… Nije lako izdržati uvrede, sotanizaciju, cybernasilje, posebno kada znaš da ništa negativno nisi uradio, a tek koliko je teško kada napadi postanu viralni i globalni. Zato pričajte s vašom djecom, prijateljima, partnerima… Govorite im koliko su vrijedni i posebni i, ono najvažnije, pružajte im beskrajnu količinu ljubavi jer samo tako mogu izrasti u emotivno stabilne mentalne sklopove i ljude koji će imati empatiju prema drugim ljudima… LJUBAV KAO ODGOVOR NA SVAKO ZLO I NASILJE!!!”

Previous articleHNS otkrio za što točno Fifa tereti Hrvatsku: ‘Prijavljeni smo zbog takvog ponašanja navijača kao i transparenata’
Next articleKod ZTC-a opljačkan kombi Fine. U tijeku velika policijska akcija!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here