Home Vijesti Snijeg srušio šator iznad klizališta

Snijeg srušio šator iznad klizališta

1976
8

Obilne količine snijega osim veselja donose i nevolje. Novi list donosi informaciju prema kojoj se urušio šator iznad klizališta na Gatu Karoline riječke. Šator se od snijega urušio u sredinu. Prema prvim informacijama nitko nije ozlijeđen.

8 COMMENTS

 1. kako neke od nadležnih snijeg uvijek iznenadi, pa ti neki rukovoditelji poduzeća kako da ne žive i rade u gradu Rijeci ili ne slušaju vremenske prognoze. valjda rijeku treba pogoditi još neka super jaka oluja koja će napraviti opći dar-mar pa da mi nešto dočekamo spremni.

 2. ja mislim da Delničani i slični umiru od smijeha kad čitaju članke o 5 cm snijega u Rijeci, mi smo živa atrakcija onima koji imaju po pola metra i više… šta bi samo bilo da mi imamo pola metra??? (i više od dva dana?)

 3. kod mene ga ima bar 20cm a kako i dalje pada do jutra će ga bit barem 40cm….danas je bio kaos….imali su par sati za reagirat al nikakva služba nije primjećena…..oko 4 je bilo gotovo kad su počeli klizat po ledu i gurali druge aute nizbrdo…..

 4. Može biti sram nadležne službe oni kao da ne vjeruju kad prognostičari kažu da će snijeg nego se čude kao da su otkrili atomsku fiziku,može ih biti sram.

 5. ah 18.12. u 8,35 primjećena služba za održavanje cesta….ralica i posipač….amen….radi se o cesti po kojoj prometuje gradska linija

 6. U PETAK,KBC TOTALNO ZAKRČEN SNIJEGOM I LEDOM,NEDAJ BOŽE BOLESTI,NEMOGUĆE JE BILO UĆI U BOLNICU,A DEŽURNE SLUŽBE BI KAO TREBALE ZNATI ŠTO JE PRIORITET,MEĐUTIM NIKOGA NIGDJE DA SE OBEZBIJEDI PROLAZ DO HITNOG TRAKTA,NA SRAMOTU “IZNENAĐENIH”RALIČARA TJ.GRTALIČARA……SVAKA ČAST!SVAKE GODINE ČUDOM SE ČUDIMO KAKO JE SNIJEG BIJEL I MOKAR I UVIJEK NAS IZNENADI…………KAO NEMA DOVOLJNO RALICA,NEMA SE NOVACA,AH ŠTO SE MOŽE KAD JE NOVAC PAMETNO POTROŠEN ZA PROŠLOGODIŠNJI NASTUP BAJAGE NA KORZU….
  KAKVI SMO MI PAMETNJAKOVIĆI,TAMAN ZRELI ZA EUROPU,MA KAKVU EUROPU??!!ZA MLIJEČNU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. To se moglo vrlo lako izbjeći i za to odgovornost snosi isključivo samo koncesionar.
  Balon se nalazi na morskoj obali tik do mora te je trebalo iskoristiti tu komparativnu prednost…bila je dovoljna samo 1 pumpa bilo na benzinski ili elektro pogon , usis staviti direktno u more , a tlačnu stranu usmjeriti na krov balona koji ionako nije visok te špricati/zalijevati krov morem (temp.14-15’C) da se snijeg otopi i da sam sa morskom vodom padne sa krova na rivu.Nakon toga ne bi došlo do zaleđivanja krova tj. ne bi se zaledilo jer se slana voda tj. more ne ledi tako lako, a čak i da je došlo do toga težina tog leda ne bi urušila krov.
  Prvom prilikom , tj.sljedeći dan to more /led se je moga isprati slatkom vodom iz vodovoda da se ispere sol sa balona / konstrukcije.
  Trošak bi bio od par litara benzina ili nekoliko KW struje te nekoliko kubika vode za ispiranje.Ovo nije 1. put da je balon tj.klizalište tamo i o tome je već trebalo misliti., ali nikad nije kasno-evo vam ideje za sljedeći put.
  Grad ne treba snositi nikakve troškove , nadam se da OBIJEVI poslušnici/špije čitaju ovo te da će mu to prenijeti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here