Home Mozaik Snimka dolaska vlaka HŽ-a na stanicu postala viralna, ali svima je promakao...

Snimka dolaska vlaka HŽ-a na stanicu postala viralna, ali svima je promakao najvažniji detalj

93
0
7e53ec8d f4d7 4dc5 9bf7 3af4e3f825b5
Reddit

Danas je na Redditu osvanula snimka koja je u samo nekoliko sati postala viralna. Ova snimka brzo se proširila i brojnim Facebook stranicama i grupama, izazivajući lavinu reakcija i komentara.

Dolazak HŽ-ovog Vlaka: Izazov za Strpljenje

Na snimci je prikazan dolazak HŽ-ovog vlaka na stanicu u prilično laganom ritmu. Ovaj prizor odmah je izazvao more posprdnih komentara, poznavajući reputaciju HŽ-a po pitanju kašnjenja i sporih vožnji.

Reakcije Korisnika: Podjela Mišljenja

Dok su jedni korisnici iskoristili priliku za šalu i kritiku, drugi su pokušali objasniti situaciju. Mnogi su istaknuli da vlakovi pri dolasku na stanicu moraju poštivati niz propisa, uključujući one o brzini, te je stoga sasvim normalno da se peronima prilazi minimalnom brzinom.

Detalj koji Otkriva Sve

Međutim, samo su rijetki primijetili detalj koji zapravo otkriva sve o ovoj snimci. Naime, snimka je objavljena s velikim tagom HUMOR, što sugerira da je namjera bila nasmijati publiku. Ovaj detalj mnogima je promakao uslijed žestoke rasprave o HŽ-u.

Testirajte Svoj Vid

Pozivamo vas da ponovno pogledate snimku i pokušate sami uočiti detalj. Ako vam promakne, ispod snimke donosimo objašnjenje kako biste se uvjerili da se radi o šali.

Ukoliko putujete po smrt odaberite HŽ i živjet ćete vječno
byu/gospodinrodjak incroatia

Mala pomoć: Ključni detalj nalazi se na 00:41, u lijevom kutu snimke 🙂 Netko je dolazak vlaka snimio u slow motionu i uz vješto dodavanje (odlične) glazbe napravio viralnu snimku koja je mnoge prevarila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here