Home Mozaik Soba je danima smrdjela na čudan miris: kad su shvatili u čemu...

Soba je danima smrdjela na čudan miris: kad su shvatili u čemu je problem, uhvatila ih je panika… (VIDEO)

229
0

Mlada žena, Claudia Anderson, nedavno je otkrila svoje ne baš ugodno iskustvo na TikToku, a sve kako bi upozorila druge na čest kućanski problem koji se lako može zanemariti iz neznanja. Naime, ova 26-godišnjakinja i njezin suprug tjednima su u svojoj spavaćoj sobi osjećali specifičan smrad koji su opisali kao “miris ustajale ribe”. Nisu mogli pronaći uzrok problema, niti su znali kome se obratiti.

Klaudija je istaknula kako ju je i sram ikome priznati da im stan smrdi. “Suprug i ja smo nekoliko tjedana ulazili u spavaću sobu i svaki put bismo pomislili isto: ‘O moj Bože, ovdje nešto miriše na ribu’”, kaže u videu i dodaje da joj je bilo neugodno tražiti savjet o podrijetlu ovog neobičnog mirisa..

Supružnici su mislili da se miris širi iz kupaonice, odnosno iz ventilacijskog otvora te da bi problem mogao biti u cijevima, no pokazalo se da je u WC-u sve u redu. “Sve smo provjerili i sve je bilo super čisto, ali miris je i dalje bio prisutan”, ističe Claudia koja je na kraju rješenje potražila na Googleu, a brzom pretragom otkrila je da je uzrok neugodnog mirisa koji podsjeća na ribu mogao bi biti problem sa strujom i električnim instalacijama.

Brzom potragom ustanovila je da bi uzrok neugodnog mirisa koji podsjeća na ribu mogao biti problem sa strujom i električnim instalacijama.

“Doslovno nikad ne bih pretpostavila da je to problem. Poslala sam poruku svom šogoru, koji je električar, a on je rekao: ‘Da, trebao bi to provjeriti'”, kaže ona.

Pozvala je svog svekra, koji je umirovljeni električar, da joj pregleda stan i utvrdi gdje je problem, a ubrzo je otkrio da se kvar krije u jednom od prekidača u stanu, koji se nalazio u neposrednoj blizini. blizini spavaće sobe.

“Postojala je žica koja je pukla, a mi to nismo znali. Ne znam možete li je vidjeti, ali zapravo je otopila plastiku s unutarnje strane utičnice. To je zastrašujuće. Imali smo sreće što smo problem uočili prije izgorjela je.” , kaže ona.

Zato oprez! Miris pokvarene ribe u stanu ili kući može ukazivati ​​na ozbiljan problem s električnim instalacijama!

Previous articleMišković će s investitorima uskoro predstaviti novi izmijenjeni projekt Kantride
Next articleUnuk pijuckao bakin bizaran smrtonosni koktel: Starica patila do posljednjih dana, a ovo je još strašnije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here