Home Sport Sopić o Livaji: Tko je platio ulaznicu, može vikati što želi (VIDEO)

Sopić o Livaji: Tko je platio ulaznicu, može vikati što želi (VIDEO)

462
2

Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Hajduk na svom stadionu u utakmici 11. kola SuperSport HNL-a. Rijeka 172. izdanje Jadranskog derbija dočekuje kao drugoplasirana momčad i pobjeda u tom susretu donosi joj prvo mjesto, ispred Hajduka. Utakmicu je najavio Rijekin trener Željko Sopić.

“Na početku se moram ispraviti jer rekao sam prije sedam dana da pola grada živi za ovu utakmicu, ispravili su me i pojasnili da cijela Rijeka živi za ovu utakmicu. Ne smijemo podlegnuti pritisku, moramo odigrati svoju utakmicu, da damo sve što možemo u tom trenutku i pokušamo uzeti tri boda. Bez obzira na pritisak, utakmica se igra za tri boda i ova utakmica u konačnici neće ništa odlučiti”, rekao je u najavi pa nastavio:

“Za ovakve utakmice se živi, sve su to mladi igrači i ne treba neki prevelik teret stavljati na njihova leđa. Ja ga ne osjećam. Utakmica je kao i svaka druga, ali kakav bih bio čovjek i trener da ne želim svaki ogled pobijediti? Sada je to Hajduk, poslije će doći Gorica, Dinamo… Mi svaku utakmicu želimo pobijediti, a problem je taj što je s druge strane također protivnik koji to isto želi.”

Sopić je dodao da ima manjih problema s ozljedama, Niko Galešić i Alen Grgić još su upitni za nastup. Jedno od pitanja na koje je morao odgovoriti ticalo se i Marka Livaje i incidenta s Rujevice nakon kojeg neko vrijeme nije nastupao za reprezentaciju. Podsjetimo, krenuo je u obračun s nekim navijačem nakon što ga je on vrijeđao. Upitan je hoće li se tenzije s tribina spustiti i na travnjak.

“Ne mislim da će se to prenijeti na travnjak. To sam govorio dok sam bio igrač, a i sada ću. Onaj tko je platio ulaznicu ima pravo vikati što hoće. Što ja mislim o tome, to je druga stvar. Najvažnije je da momčad bude izolirana od toga. Kao igrač igrao sam na sto ili ne znam koliko stadiona i kao trener vodio utakmice. Nisam svaki put bio sretan kako su se navijači protivničke, a nekad i moje momčadi ponašali. To je tako, to je dio folklora i s time živimo”, odgovorio je.

2 COMMENTS

  1. Biće derneka na A1 a i na tzv.Jadranskoj Magistrali a kola hitne daleka.Biće i kuku i joj i ajme meni!Svi su puni aluminija koji ne puca kak drvene žigice i lakih naprstnjaka.

  2. A ovaj kreten neka igra lokalni folklor u svom dvorištu!Da folklor.Sad je to postao BUZUKI SIRTAKI GRECO PROBLEM a ne folklor kretenu.Ovaj dildo priča kao da je državljan Liberlanda😂 a ne Hrvatske.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here