Home Vijesti Šota o ‘igrama’ oko poslovnih prostora: Kriminal ili nesposobnost (VIDEO)

Šota o ‘igrama’ oko poslovnih prostora: Kriminal ili nesposobnost (VIDEO)

1112
0

Priča oko poslovnog prostora na Korzu 8a dobila je nastavak nakon što je Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja proglasila nezakonitom odluku prema kojoj se pristup natječajima za poslovne prostore onemogućavalo poduzetnicima koji su u sudskom sporu s Gradom. Poduztanik Stjepan Dunatov koji je bio žrtva jednog takvog natječaja zadovoljan je odlukom Agencije.
– U Gradu Rijeci je jako teško doći do prostora, nekima se pogoduje i sve se zna unaprijed, tvrdi Dunatov koji smatra kako je u Opatiji situacija puno bolja.

Poduzetnica Slavica Šota koja je zbog spornog prostora protiv gradonačelnika Obersnela podnijela kaznenu prijavu tvrdi kako pogodovanje podobnima više nije nikakva novost.
– Radi se o kriminalu ili nesposobnosti. Ako je kriminal onda se zna tko se treba baviti time, a ako je nesposobnost onda gradonačelnik, koji godinu dana nije u stanju iznajmiti najatraktivniji prostor na Korzu, treba podnijeti ostavku, misli Šota.

Da politika Grada s poslovnim prostorima nije dobra misli i čelnik PGS-a Nikola Ivaniš.
– Sve je više poslovnih prostora koji su prazni, a najatraktivnije prostore mogu dobiti samo podobni. Zna se da samo jedna obitelj unajmljuje 60% prostora na Korzu, tvrdi Ivaniš.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here