Home Sport Španjolci: Ancelotti je šokiran Dalićevim potezom

Španjolci: Ancelotti je šokiran Dalićevim potezom

220
0

Luka Modrić još nije započeo pregovore oko novog ugovora s madridskim Realom. Modrić ne skriva da želi u Realu završiti karijeru, ali mu europski prvak još uvijek nije ponudio produljenje suradnje.

Posljednjih tjedana nagađa se da je Real postavio ultimatum 37-godišnjem Modriću da mora završiti reprezentativnu karijeru ako želi ostati u madridskom klubu još jednu sezonu. U Realu smatraju da se Modrić previše troši na reprezentaciju te da zbog toga pati njegova igra u klubu.

Defensa Central piše da je Realov trener Carlo Ancelotti posebno bijesan nakon posljednjeg reprezentativnog okupljanja. 

“Iz Reala su zatražili da hrvatski izbornik ne iscrpi previše Modrića jer je ovo ključni dio sezone i Real čekaju ključne utakmice u Ligi prvaka i Kupu kralja. Međutim, Zlatko Dalić se oglušio i maksimalno iscijedio Modrića”, pišu Španjolci.

“Ancelotti je jako ljutit. Sinu i pomoćniku Davideu je nekoliko puta ponovio da je šokiran što u Hrvatskoj nisu obraćali pažnju na njihove molbe. Ancelotti se sada samo nada da Modrić nakon 180 minuta protiv Walesa i Turske nije preumoran za završnicu sezone.”

Slično piše i katalonski Sport koji navodi da je Ancelotti bijesan i da je Modrić dobio ultimatum – reprezentacija ili Real. Modrić je ove sezone odigrao 2416 minuta za Real i zabio šest golova uz pet asistencija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here