Home Sport Španjolska TV: Dani Alves priznao ‘Penetrirao sam u djevojku koja me optužuje’

Španjolska TV: Dani Alves priznao ‘Penetrirao sam u djevojku koja me optužuje’

147
0

Španjolski mediji prenose objavu televizijski postaje Antena 3, koja otkriva: “Dani Alves (39) je istražnom sucu priznao da je penetracijom izvršio seksualni čin s djevojkom (23) koja ga optužuje za silovanje u noćnom klubu u Barceloni 30. prosinca prošle godine. ” te dodaju: “Ovo je čak četvrti put otkako je Alves početkom godine pritvoren, da mijenja iskaz i to mu donosi veliku štetu i naravno ide u korist optužbe.”

Alves je do sada tri puta izlazio pred istražnog suca i svaku put je negirao spolni odnos s djevojkom koja ga teško optužuje, a ako se vijest o njegovom priznanju seksa s njom pokaže točnom, nogometaševi odvjetnici će sigurno promijeniti strategiju i fokusirati se na to da je odnos između Alvesa i djevojke bio uz njenu suglasnost.

Alves je nakon privođenja po prijavi djevojke, na policiji tvrdio da je nikada nije ni vidio, a kamoli upoznao. Zatim je na prvom ispitivanju kod istražnog suca izjavio da je upoznao u klubu, ali da ju je samo častio pićem i da među njima nije bilo nikakvog fizičkog kontakta. Treće davanje iskaza donijelo je novu Alvesovu priču. Tada je rekao da je s njom ostvario kontakt, ali samo tako što ju je dodirivao rukama. Četvrti iskaz donio je dakle najveću, radikalnu promjenu Alvesovog iskaza.

Alves je u Barcelonu došao na sprovod punice
Djevojka je prijavila napad policiji odmah nakon što se dogodio i za njega je optužila Alvesa. Najtrofejniji nogometaš u povijesti i bivši igrač Barcelone, kojem je zadnji klub bio meksički Pumas, je inače tada u Barcelonu došao na sprovod punice. U pritvoru u Barceloni ga je posjetila supruga i medijima rekla da mu da je podršku, ali to je bilo prije Alvesovog priznanja da je imao spolni odnos s djevojkom koja ga optužuje za silovanje.

Previous articleAkcija mladih i Kvarnerska inicijativa: Briga za starije sumještane prioritet, a ne politička igra
Next article23-godišnjak prijetio 29-godišnjaku pa mu oštetio komunalno vozilo!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here