Home Mozaik Spavala je sa 250 muškaraca, a njenom mužu to ne smeta: Sada...

Spavala je sa 250 muškaraca, a njenom mužu to ne smeta: Sada je postala instruktorica i vikendom radi ovo

143
0

Djevojka po imenu Lana Mitchells postala je poznata na stranici Only Fanse, kada je dala otkaz na poslu učiteljice i počela se baviti ljubavnim obrazovanjem.

Upoznala je svog dečka Shavna i nije dugo trebalo da shvati da je on onaj pravi, pa su nakon samo tri mjeseca veze započeli zajednički život.

Najviše su se slagali u spavaćoj sobi, a sada je ispričala kako izgleda njihov odnos.

– Oduvijek sam voljela se*s, ali svi moji bivši dečki bili su previše smireni za mene, pa je u spavaćoj sobi bilo malo mlako. Onda sam ga upoznala i on je probudio moju divlju stranu. Proširili smo si vidike i počeli swingati – kaže ona.

Preko tjedna su radile kao učitelji, a vikendom su išli na se*s zabave dok je djecu kod kuće čuvala dadilja. Lana je priznala da je u jednoj noći spavala s čak osam ljudi.

– Upoznali smo toliko ljudi, od onih u ranim 20-ima do onih u kasnim šezdesetima, ali uvijek je to bilo vrlo sigurno okruženje.

Sada se fokusirala na svoj posao instruktorice, te je dala otkaz u školi u kojoj je predavala. Od početka njihove veze Lana je, kaže, spavala s čak 250 muškaraca i 40 žena.

Brojke njezina dečka nisu tako visoke jer on ne voli biti u vezi s više ljudi u isto vrijeme. Tako se Lana odlučila okrenuti Only Fans-u i počela snimati videe sa suprugom.

Snimaju jedan video tjedno, a teme su različite, a mjesečno zarađuju više od 9000 dolara. U sljedećih godinu dana Lana predviđa da će zaraditi više od 100 tisuća dolara od svojih videa i privatnih treninga na kojima podučava muškarce kako zadovoljiti žene.

– Mom mužu ne smeta kad spavam s drugim muškarcima, a osim toga posao nam donosi puno novca – objašnjava.

Previous articlePrijateljica mi činila uslugu i godinama spavala s mojim mužem: ‘Sada razmišljam da napravim ovo s njezinim’
Next articleDruštvenim mrežama kruži snimka raketnog napada na Wagnerove plaćenike u rovu u Bahmutu: ‘Lov se nastavlja!‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here