Home Mozaik ‘Spavala sam s 18 frajera odjednom, moj muž nam je dijelio kondome’

‘Spavala sam s 18 frajera odjednom, moj muž nam je dijelio kondome’

492
0

Louise, udana Australka u 30-ima, ispunila je svoju seksualnu maštariju o grupnom seksu s gotovo 20 muškaraca, prenosi The Sun. Naime, u jednoj noći spavala je s čak 18 tipova.

Iako biste pomislili da njezin suprug to nije dobro prihvatio, on je zapravo podržao njezinu ideju te je dijelio kondome muškarcima.

Maštarije neiskusne i mlade majke
Louise je otvoreno progovorila o svom pothvatu u podcastu “Sex Files”. Priznala je da ju je odrastanje u strogoj katoličkoj obitelji spriječilo da istražuje svoju seksualnost, ali onda je isprobala svinganje. Udala se mlada pa je ubrzo počela maštati o intimnosti s drugim ljudima.

“Moj suprug je bio prva osoba s kojom sam spavala, ali to nije značilo da nisam imala maštarije o seksu sa strancima. Kao mlada majka sa suprugom koji često putuje, žudjela sam za avanturom i idejom da sam poželjna. Obližnji seks shop nudio je tečajeve seksa i jedan od njih ticao se svingerskih klubova. Poslala sam poruku mužu da ću otići i otišla sam”, priznala je Louise.

Nekoliko godina nakon što je njezin interes za svinganjem porastao, počela je zamišljati seks s mnoštvom muškaraca u isto vrijeme. Povjerila se suprugu, a on ju je podržao.

Suprug uživa gledajući joj izraze lica
Počela je s “manjim zalogajima”. Naime, prvo se seksala s 10 tipova u jednoj noći, za što kaže da je bio “sjajan osjećaj”.

“Seks je bio sjajan, ali znati da su ti muškarci tu samo zbog mene jako je osnažujuće”, priznala je Louise.

Njezin suprug bio je pun podrške i kada je poželjela spavati s još više tipova, ovoga puta bio je i fizički prisutan. Kada se upustila u avanturu s 18 frajera, bio je tamo kako bi im dijelio kondome. Usput je pazio na suprugu i uživao gledajući njezine izraze lica.

“Obožava mi gledati lice, ponaša se poput klinca u trgovini slatkiša”, otkrila je Louise.

Svingerica kaže da je nakon spavanja s 18 muškaraca osjećala “osnaženje i postignuće”, a dodatni plus bio je što ju je suprug promatrao. Dodala je da je to bila “najbolja stvar” koju je učinila za svoj brak.

Svima zainteresiranima za svinganje poručila je da je važno biti otvoren i iskren s partnerom te da bi seks uvijek trebao biti sporazuman i odvijati se na sigurnom mjestu.

“Sve je u planiranju, pobrinite se da jasno iskomunicirate što je u redu, a što ne. Kada se svi slažu, onda sve funkcionira puno bolje”, zaključila je Louise.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here