Home Mozaik Srbi će imati dva predstavnika na Eurosongu. Plasman izborila i Teya!

Srbi će imati dva predstavnika na Eurosongu. Plasman izborila i Teya!

80
0

Pjevačica Teodora Špirić, poznatija kao Teya Devy, izborila je plasman na ovogodišnji Eurosong s pjesmom Who The Hell Is Edgar? koju izvodi zajedno s pjevačicom Selina-Marijom Edbauer, čije je umjetničko ime Salena. Teodora će predstavljati Austriju.

Špirić je porijeklom iz Srbije, ali je rođena u Beču i ima austrijsko i srpsko državljanstvo. Teya se 2020. godine natjecala na Beoviziji, ali se nije uspjela plasirati na Eurosong, no pod zastavom Austrije, u duetu sa Salenom, jest.

Teya je rođena 12. travnja 2000. godine u Beču u srpskoj obitelji, a dio djetinjstva provela je u Kladovu i na kraju se vratila u Beč s roditeljima. Pjesma s kojom će predstavljati Austriju na Eurosongu referira se na Edgara Allana Poea, a govori o tome da je duh slavnog književnika ušao u tijelo pjevačice i umjesto nje piše tekstove pjesama.

Spomenimo i kako je na Beoviziji 2020. godine s pjesmom Sudnji dan osvojila 10. mjesto u finalu. Kasnije je otkrila da je engleska verzija njene pjesme s Beovizije pod nazivom Judgement Day bila među top 3 pjesme za predstavljanje Austrije na Eurosongu 2020. godine. Sudjelovala je i u poznatom austrijskom talent showu Starmania. Tamo se natjecala pod svojim pravim imenom i plasirala se u Top 8.

Previous articleTuristi u vodama oko Antarktike snimili meduzu veću od njihove podmornice
Next articleU Saudijskoj Arabiji izbio prvi skandal zbog Cristiana Ronalda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here