Home Najnovije Srbi izgradili stadion od 32 milijuna eura. Zbog brojnih propusta je neupotrebljiv

Srbi izgradili stadion od 32 milijuna eura. Zbog brojnih propusta je neupotrebljiv

278
0

U Loznici u Srbiji je prije dvije godina započela izgradnja stadion Lagator, koji je trebao koštati oko 32 milijuna eura. Trebao je to biti jedan od najmodernijih stadiona u regiji, no nešto je pošlo po zlu. Srpski nogometni savez ne želi dati licencu stadionu u Loznici i on je u ovom trenutku neupotrebljiv. Stadion Lagator daleko je od predviđene UEFA-ine licence i četvrte kategorije.

Sektori na tribinama su nepodijeljeni, stadion ima previše mrtvih kutova, zaštitna ograda u prvim redovima je predebela, a problem je i nedovoljna udaljenost terena od tribina. Svlačionice i prostorije za službene osobe nisu dovoljno prostrane, hidroizolacija nije dobro postavljena, a tuneli za ulazak autobusa u stadion nisu dovoljno visoki.

Stadion iz zraka izgleda lijepo, no unutar građevine je puno propusta i Lagator od 32 milijuna eura neće dobiti dozvolu za igranje utakmice međunarodnog karaktera. Reflektori stadiona testirani su u svibnju, kada je postavljen i hibridni teren. Stadion može primiti osam tisuća gledatelja

Previous articleOvo je trener koji je bio prvi izbor Dinama i Rijeke, odbio je oba kluba!
Next articleU Rijeci će se nakon utakmice zaprašivati komarci

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here