Home Sport Srbi ogorčeni dresovima za SP: Odvratno. Sramota je da u ovom postanemo...

Srbi ogorčeni dresovima za SP: Odvratno. Sramota je da u ovom postanemo prvaci svijeta!

586
0

Službeno je objavljen dizajn dresova srpske nogometne reprezentacije u kojima će nastupiti na Svjetskom prvenstvom u Kataru. Već tradicionalno, prvi dres je crvene, a drugi bijele boje, ali navijači Srbije vrlo su ogorčeni dizajnom koji je osmislila Puma.

Dizajn prvog dresa procurio je još prije mjesec dana. “Ovo je jezivo. Trebaju se svi u Savezu sramiti što su dopustili da ovo bude novi dres. Izgledamo kao Crna Gora s poljskim grbom”, “Užas i noćna mora”, “Zlatna boja kao da smo Crna Gora…”, “Dres je užas, ne znam je li crnogorski ili albanski”, “Veći je natpis Puma na dresu nego Srbija, kao da su nas htjeli poniziti”, “Katastrofa”, “Je li ovo neslana šala”, bili su neki od komentara tada, a slično se nastavilo i nakon službene objave.

Ipak, komentari na crveni dres su ništa u usporedbi s komentarima na bijeli. “A mislili smo da je prva garnitura užas”, “Nikad ružniji dresovi”, “Odvratno”, “Za ovo netko mora odgovarati”, “Sama faca Tadića kaže što misli o ovom dresu”, “Zatvor za onoga tko je ovo odobrio. Sramota”, “Ogavni dresovi. Sramotno je da u ovom postanemo prvaci”, samo su neki od komentara.

Previous articleVIDEO: Umro zadnji pripadnik domorodačkog plemena u Brazilu, desetljećima izbjegavao kontakt
Next article74-godišnjak zbog prebrze vožnje sletio u kanal oborinskih voda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here