Home Sport Srbija šokirana neviđenim skandalom: Novaka predstavili kao Hrvata!?

Srbija šokirana neviđenim skandalom: Novaka predstavili kao Hrvata!?

1325
0

Mili Poljičak nije bio jedini Hrvat koji je u nedjelju osvojio Wimbledon, barem ako se pita administratora društvenih mreža Roland Garrosa. Na službenom Twitteru pariškog Grand Slama Đoković je, naime, predstavljen kao Hrvat, što je u susjedstvu izazvalo sablazan i zgražanje.

“Mega propust pred finale: Đokovića predstavili kao Hrvata”, objavio je Blic, koji piše da je greška “ubrzo ispravljena” jer se ispod hrvatske zastave kraj Novakovog imena stvorila “prava lavina komentara”. A sudeći prema komentarima na Blicu, čitatelji su uvjereni da se radilo o namjernoj provokaciji.

Da se radilo o “bruki i sramoti”, stoji u naslovu na portalu Republika. Pogrešku Roland Garrosa okarakterizirali su kao neviđeni skandal. Alo je objavio naslov “Skandalčina kakva se ne pamti”, a njihov novinar tvrdi da se “znalo da će uslijediti neka slična provokacija”.

“Ali baš direktno od Grand Slama koji je Novak osvajao dva puta i gdje je nedavno nastupao, teško da se tako nešto očekivalo”, piše i zaključuje da je unatoč ispravljenoj pogrešci “ostao dokaz”.

Previous articleMarko Grubnić kupio fensi stolić za dnevni boravak pa u njega smjestio skupocjeni Hermes jastuk vrijedan 18.000 kuna
Next articleMinistar obrane Ukrajine: Upravo sam dobio odobrenje za oslobađanje juga zemlje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here