Home Vijesti Srpkinja okrivila Vučića jer su joj na Braču potrgane tablice. Sad je...

Srpkinja okrivila Vučića jer su joj na Braču potrgane tablice. Sad je on reagirao

327
0

Predsjednik Srbije danas je održao presicu na kojoj je rekao da će srpska vlast u Novom Sadu obilježiti Oluje jer je “to veliko srpsko stradanje i najveće etničko čišćenje poslije Drugog svjetskog rata na europskom tlu”.

Na istoj se presici osvrnuo i na članak s portala srpskog lista Danas u kojem je objavljena priča čitateljice kojoj su na Braču potrgane beogradske tablice. Beograđanka Ana B. je kazala da u Hrvatskoj do sada nikada nije imala negativno iskustvo te da smatra kako nije slučajno da se to dogodilo upravo nakon Vučićevog pokušaja ulaska u Hrvatsku mimo diplomatskog protokola, koji je Vučić prozvao privatnim iako je s njim trebao ići novinar, kao i kamere režimskog Pinka.

Beograđanki su tablice na automobilu polomljene dan nakon što su Vučića hrvatske vlasti spriječile u ideji da uđe u Hrvatsku. “Negdje usred pompe oko Vučića i Jasenovca polomili su nam nosač i iščupali beogradsku tablicu s automobila na Braču. (…) Ne znamo je li polomljena tablica posljedica tenzija koje su posljednjih dana stvarane ili je puka slučajnost, ali činjenica je da već šest godina ljetujemo baš u ovom mjestu, svraćamo i u Split i nikada se ništa slično nije dogodilo”, rekla je Ana B. za Danas.

Vučić: Važnije im je da se lijepo provode na moru nego pričanje o srpskim žrtvama u Jasenovcu
Vučić nije zadovoljan tekstom u listu koji je jedan od rijetkih koji su kritični prema njegovom režimu i pričom Beograđanke koja je rekla da bi razlog za oštećivanje njenih tablica u Hrvatskoj mogla biti Vučićeva egzibicija s “privatnim” posjetom Jasenovcu.

“To je najbesmisleniji tekst koji sam ikada pročitao. To bi bilo isto kao kada bi neki muž pretukao ženu jer je Vučić pričao o obiteljskom nasilju.”

Onda je prozvao ljude koji ljetuju u Hrvatskoj da im je to važnije od pričanja o srpskim žrtvama u Jasenovcu.

“Logika tih ljudi je bolje da se mi lijepo provodimo na moru nego da pričamo o srpskim žrtvama u Jasenovcu, a ako nam se na moru nešto desi, uvijek će biti kriv netko iz Beograda”, rekao je Vučić.

Previous articleKazahstanci šokirali Osijek!
Next articleNepoznata sudbina otetih ukrajinskih civila, rodbina zabrinuta: jesu li još živi?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here