Home Najnovije Srpska rukometna reprezentacija izvučena u grupi s Kosovom. Svi u dvorani prasnuli...

Srpska rukometna reprezentacija izvučena u grupi s Kosovom. Svi u dvorani prasnuli u smijeh

127
0
db31496e 0093 4804 92bd 24cd4275637b
db31496e 0093 4804 92bd 24cd4275637b

Hrvatska rukometna reprezentacija je nedavno saznala svoje protivnike u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2026., koje će se održati u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj. Kao članica prve jakosne skupine, Hrvatska je imala povlašten položaj prilikom izvlačenja, što se pokazalo i s obzirom na protivnike koji su joj dodijeljeni.

Hrvatska će se na putu prema EP-u susresti s Češkom, Belgijom i Luksemburgom u skupini 5. Ova kombinacija timova otvara zanimljive perspektive za hrvatske navijače, s obzirom na različite stilove igre i povijesne duele koje ovi timovi mogu donijeti na terenu.

Posebno zanimljivo izvlačenje bilo je za Srbiju, koja će se naći u grupi s Latvijom, Italijom i Španjolskom. No, događaj je poprimio neočekivanu notu kada je prvi ždrijeb upario Srbiju s Kosovom i Ukrajinom. Pravila su jasno utvrdila da Srbija i Kosovo ne mogu igrati međusobno, što je rezultiralo ponovnim izvlačenjem.

Ovaj incident izazvao je smijeh među okupljenima, dok je pokazao važnost preciznosti i poštivanja pravila u procesu izvlačenja. Unatoč komičnom trenutku, ponovljeno izvlačenje osiguralo je da se pravila poštuju, što je ključno za integritet natjecanja. Prema pravilima, utvrđeno je da Srbija i Kosovo ne mogu igrati međusobno tako da je ždrijeb ponovljen.

Za sve sudionike ovih kvalifikacija, ovo je početak putovanja prema velikom natjecanju 2026. godine. S obzirom na kvalitetu i potencijal svih timova uključenih u ove skupine, očekuju se uzbudljive utakmice i neizvjesnost do samog kraja.

Hrvatska reprezentacija ima jasan cilj

Dok navijači širom regije čekaju na početak ovog natjecanja, timovi će se pripremati i fokusirati na izazove koji ih očekuju na terenu. Za Hrvatsku rukometnu reprezentaciju, cilj je jasan – osigurati svoje mjesto na Europskom prvenstvu i boriti se za vrhunski rezultat.

S druge strane, za Srbiju i ostale sudionike, put do EP-a bit će popločan izazovima, ali i prilikama za pokazati svoju snagu i kvalitetu.

Nestrpljivo očekujemo da se otvore ovi kvalifikacijski okršaji i da svjedočimo vrhunskom rukometu na putu prema Europskom prvenstvu 2026. godine.

Situaciju možete pogledati od 33:30 na videu ispod.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here