Home Najnovije Srpski mediji: Hajduk krenuo Dinamovim putem

Srpski mediji: Hajduk krenuo Dinamovim putem

74
0
Foto: Hajduk.hr

Ekspresna prodaja Marina Ljubičića i Stipe Biuka, oba najvrjednija mlada igrača Hajduka, izazvala je pažnju srpskih medija. Telegraf pod naslovom “Hajduk krenuo Dinamovim putem: Splićani za tjedan dana prodali dva igrača, zaradit će 10 milijuna eura” piše:

“Stipe Biuk (20), talentirani napadač Hajduka, potpisao je ugovor s Los Angeles FC-om u jednom od najvećih transfera u povijesti splitskog kluba. Prema neslužbenim informacijama, vrijednost transfera je 6.5 milijuna eura, a s bonusima se može popeti i do osam milijuna, uz to da Hajduk ima i 20 posto od sljedećeg transfera. Ako se računaju spomenuti bonusi, ovo je druga najveća prodaja u povijesti Hajduka.

Skuplji je bio jedino Nikola Vlašić, koji je Evertonu prodan za 10.8 milijuna eura. Također se radi i o drugoj najskupljoj kupovini u povijesti Los Angelesa, aktualnog prvaka MLS-a.

Hajduk je točno tjedan dana prije Biuka prodao još jednog talentiranog igrača. Marina Ljubičića (20), kojeg je otkupio austrijski LASK, gdje je trenutno na posudbi.Hajduk bi trebao dobiti između dva i pol i tri milijuna eura. Splićani bi tako na prodaji Biuka i Ljubičića mogli zaraditi i 10 milijuna eura kada se ukalkulira sav novac za ova dva igrača.

Blagajna Hajduka bit će solidno popunjena, ali ono što je jednako važno je činjenica da je klub s Poljuda uspio ‘izbaciti’ svoje nogometaše i dobro zaraditi na proizvodima vlastite škole, po čemu je u Hrvatskoj nedodirljiv Dinamo.”

Previous articleNavijači Valladolida snimali kako rasistički vrijeđaju Viniciusa i objavili video
Next articleKazališno vijeće u 5 do 12 izglasalo Odluku o privremenom financiranju kazališta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here