Home Vijesti Srpski voditelj proglasio prepucavanje Milanovića i Plenkovića najluđom stvari tjedna

Srpski voditelj proglasio prepucavanje Milanovića i Plenkovića najluđom stvari tjedna

191
0

Popularni srpski voditelj Zoran Kesić u svojoj je posljednjoj emisiji 24 minuta sa Zoranom Kesićem, odnosno u rubrici Šta radite bre aman ljudi bre, kao najbizarniji detalj iz medijskih istupa izdvojio prepucavanja Milanovića i Plenkovića.

Kesić je tandem hrvatskih političara najavio kao “sir Olivera” i “Boba Rocka”, što su likovi iz kultnog stripa Alan Ford. Sir Oliver je profinjen tip aristokratskih manira, lukav, ali kleptoman, a Bob Rock je agent frustriran zbog svog izgleda koji je veliku naklonost čitatelja stekao mudrostima poput “Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana kao siromah”. Na nama je da prosudimo koji je od ove dvojice Milanović, a koji Plenković.

“Predsjednik i premijer, Milanović i Plenković, divljak i Udbašenković… Koliko god da nam bilo drago što i Hrvati imaju ovako živopisne lidere, malo smo i ljubomorni kad se sjetimo da bi kod nas ovako nešto bilo nemoguće. Kod nas svaki razgovor predsjednika i premijera završi s ‘da šefe, u pravu ste, šefe'”, komentirao je Zoran Kesić na kraju emisije, pri čemu je aludirao na politički odnos premijerke Srbije Ane Brnabić i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Istaknimo i to da su Milanović i Plenković pobijedili žestoku konkurenciju u kojoj se, među ostalima, našla i voditeljica kojoj je usred programa zazvonio mobitel.

Previous articleBritanci objavili ratnu kartu: ‘Krive procjene dovele su Ruse do ogromnih gubitaka’
Next articleLijepo zamišljen otvoreni dio potoka Brajda postaje ruglo grada?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here