Home Vijesti Stanar otvorio ulazna vrata stana i našao usnulog vepra

Stanar otvorio ulazna vrata stana i našao usnulog vepra

238
0

Lokalna policija i veterinari odmah su došli na licu mjesta. Vepar je pod sedativima i odveden. Prema riječima stanovnika tog područja, lutao je nekoliko dana i odavao dojam da mu nije dobro.

Divlje svinje ne lutaju samo na Kvarneru. U Italiji u regiji Ligurija, stanovnik ulice Via Poligono u mjestu Quezzi (Genova), pronašao je usnulog vepra pred ulaznim vratima stana. Vjerojatno su vrata zgrade bila otvorena ili je životinja uspjela ući sama, a onda je čučnula na vratima privatnog stana.

Životinja, kako je objasnio Pietro Pistone, koji je snimio fotografije, nije djelovala u dobroj formi. Trenutačno se ne može isključiti da boluje od svinjske kuge. A prema protokolima za suzbijanje svinjske kuge, uspavljena je i uhvaćena te će biti odvedena na sigurno mjesto i odstrijeljena.

Poziv lokalnoj policiji, koja je potom zatražila intervenciju veterinara, stigao je oko 7 sati u srijedu 23. studenog. Stanovnici ulice javljaju da je životinja lutala nekoliko dana i odavala dojam da je umorna ili boluje. Možda je jednostavno otišao u palaču potražiti mjesto gdje će okončati svoj život.

Ukratko, veselje koje je prvobitno izazvala fotografija ima kao implikaciju sve hitniji problem koji treba riješiti, naime problem divljih svinja u Italiji. Iza slike zvijeri koja spava na otiraču krije se sva nelagoda ovog teškog suživota. I ovaj put kraj priče za životinju znači ubijanje.

Previous articleArgentinac Mauro Icardi već probolio poraz od Saudijske Arabije u društvu Wande Nare
Next articleUkrajinski partizan ispričao kako je nožem na ulicama Hersona ubijao ruske vojnike

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here