Home Sport Belgijski Standard zainteresiran za Anasa Sharbinija?

Belgijski Standard zainteresiran za Anasa Sharbinija?

1448
0

Na web stranicama belgijskog Standarda pojavila se informacija kako je klub iz Liegea vrlo zainteresiran za kapetana Rijeka Anasa Sharbinija. Dominique D’Onofrio, tehnički direktor kluba i njegov brat Luciano D’Onofrio, dopredsjednik kluba s vlasničkim udjelom, navodno su opčinjeni mladim riječkim veznjakom. Braća su pregledala već nekoliko DVD zapisa i više no no zadovoljni viđenim.

“Istina, pogledali smo nekoliko DVD-ova o njemu i mogu reći da smo vrlo impresionirani. Mogu vam samo reći da je Sharbini jedan vrlo interesantan mladi igrač”, istaknuo je D`Onofrio.

“Anas Sharbini najmlađi je kapetan jedne prvoligaške momčadi hrvatske lige, a i vrlo je blizu reprezentaciji, što dovoljno govori o njegovim kvalitetama”, stoji u članku.

Podsjetimo, mlađi brat Sharbini već se duže vremena povezuje za kojekakvim domaćim i inozemnim klubovima. Prema riječima njegova menadžera Sanjina Ugarkovića, interesenata je barem desetak.

“Da, upoznat sa sa interesom Standarda, ali za sada sve se to svelo samo na prvi kontakt. Mogu vam reći da ima barem desetak takvih klubova koji se zanimaju za Anasa, dok su neki od njih otišli i korak dalje, ali sve je to još premalo da izlazimo s imenima u javnost”, rekao je za Index Ugarković.

“Da, postoji mogućnost da Anas ostane u Rijeci, upravo smo nedavno započeli pregovore s čelništvom Rijeke o produženju ugovora, ali daleko smo od dogovora, puno stvari tek treba odrediti i usuglasiti”, dodao je Anasov menadžer.

Previous articleValter Matošević: Prijašnji računi dolaze na naplatu
Next articleRobert Ježić: Novi list ne odustaje od novog tjednika

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here