Home Mozaik Stanodavac tajno je ulazio u stan dok nije bilo stanara: Zgrozili su...

Stanodavac tajno je ulazio u stan dok nije bilo stanara: Zgrozili su se kad su otkrili što je radio (VIDEO)

384
0

Učiteljica Tyisha Macleod živi u unajmljenom stanu u kojem je odlučila postaviti nadzorne kamere kako bi mogla vidjeti što rade njezine mačke kad je nema i kako bi imala dokaze ako joj netko provali u stan, piše Večernji.hr.

Jednu je smjestila u dnevnu, a drugu u spavaću sobu.

Kad je pregledala snimku, imala je što vidjeti. Naime, njezin je stanodavac potajno došao u stan, iako je znao da joj se to ne sviđa. Ušao je u spavaću sobu i svojim je potezom užasnuo mnoge – mirisao je njezinu posteljinu!

@tyishamacleod

Let’s just say, I’ll be moving and getting out of my lease! Like for part 2! #creepy #landlordsfromhell #pt1 #foryoupage #canada🇨🇦🇨🇦

♬ Oh No – Kreepa

Vratio je jastuk i pokrivač na mjesto, krenuo prema izlazu, i baš u tom trenutku došla je prijateljica 24-godišnje stanarke s kojom je pristala brinuti se o mačkama dok nje nema.

– Vlasnik stana rekao je iznenađenj prijateljici da je došao provjeriti mačke i dati im hranu – ne znajući da je to njezina dužnost.

Macleod je snimku objavila na TikTok-u i otkrila da je slučaj prijavila policiji. Također je naglasila da će se iseliti prvom prilikom jer ovo nije prvi put da je stanodavac svratio dok nje nema, prenosi UNILAD.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here