Home Mozaik Stavila češnjak u mikrovalnu na samo 10 sekundi: Kad vidite rezultat, odmah...

Stavila češnjak u mikrovalnu na samo 10 sekundi: Kad vidite rezultat, odmah ćete učiniti isto (VIDEO)

124
0

Tko može odoljeti vrućem kruhu s češnjakom? No, uporan miris koji se danima zadržava na koži ponekad je dovoljan da potpuno izbjegnete kuhanje s ovim sastojkom.

Srećom, otkrili smo siguran način za guljenje češnjaka koji zahtijeva samo mikrovalnu pećnicu i 10 sekundi.

Ovaj genijalni trik ne zahtijeva upotrebu nikakvih oštrih i potencijalno opasnih predmeta, već samo mikrovalnu pećnicu.

U nedavnom @newdawnfields TikTok-u, uzgajivač češnjaka iz sjevernog Michigana otkriva da je najbolji način za guljenje češnjaka prethodno zagrijati.

Za demonstraciju je koristila tadašnju sortu češnjaka koja je poznata po tome što se teže guli od ostalih vrsta. Zatim jednostavno stavite povrće u mikrovalnu na 10 do 20 sekundi, a zatim ga ostavite da se ohladi nekoliko sekundi. (Za one koji kod kuće nemaju ovaj uređaj, isti učinak postižu u pećnici na 120°C oko pet minuta.)

@newdawnfields Just need a lil heat to get the paper more paper-y. We’re not trying to cook the garlic. Just warm ‘er up. Try it before the silly hacks! #garlic #garlicgirl #northernmichigan #michigan #womenwhofarm #grownbysurvivors #kitchenhacks #garlicpeelinghack ♬ original sound – K-Roll

Za samo sat vremena luk se sam oljušti.

Stvarno je tako jednostavno. Što je najbolje, ovaj trik uklanja čak i zaštitni film koji je obično nemoguće ukloniti bez zarivanja nokta u meso.

Previous articleBruno Mičetić oduševljava novim projektom Guitars’ Dialogue – iskonski spoj električne i akustične gitare
Next articleSrbi pokazali crveni karton Pupovčevoj organizaciji na čelu s Opačićem, pobjeda Milana Popadića i Zajednice Srba Rijeka!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here