Home Mozaik Stereo klubb – pregled sezone

Stereo klubb – pregled sezone

589
0

Stereo Klubb je naziv za ukupan klupski program Stereo Dvorane. Kratko i jasno: Stereo ostaje Dvorana, ali i postaje Klubb. Na to su se u Stereu odlučili želeći dati imperativ našem programu. Upravo kulturno-glazbeni program i njegova kvaliteta jest ono što Stereo izdvaja od ostalih sličnih mjesta u Rijeci, te po čemu je prepoznat kao jedan od najboljih klubova u zemlji i regiji. Nova sezona u Stereu zamišljena je kao kombinaciju triju programskih smjerova – live koncerata raznih urbanih smjerova, elektronskih partija i organizacija zatvorenih događanja, kao što su maturalne zabave, promocije, modne revije, te večeri srednjoškolaca i studenata.

Sezona započinje koncertom Disco’N’Actiona, koji slovi za trenutno najbolji hrvatski plesni live act show. Kroz listopad će biti mnoštvo koncertnih događanja uz promociju novog albuma Elementala. U studenom bi se trebalo dogoditi najjače gostovanje ove polusezone – 27. 11. gostuje slovenski Laibach. U prosincu nam se sprema koncertna promocija Ede Maajke sa bendom, te božićni koncerti Jinxa i Pipsa, Chipsa & Videoclipsa.

Što se tiče elektronske scene, program se grana na tri pravca. Masa:kru nastavit će sa svojim proslavljenim [dramen’beis] serijalom, te od njih imamo obećanje stranih imena i uvijek dobre zabave. Stereo Klubb.ING naziv je nove elektronske večeri koja planira biti pristupačna svima, sa odličnim domaćim imenima i mješavinom moderne plesne glazbe. Perjanica elektronskih večeri bit će Balance FM koji planiraju raditi jedan party mjesečno, sa uistinu jakim stranim gostima, što je i vidljivo iz otvaranja party sezone 25. 9. kada upravo na njihovoj večeri gostuje poznati španjolski DJ Dosem.
Vaš Stereo Klubb Team

Nagradna igra:
Pozovi sve i osvoji godišnju kartu za Stereo Klubb!
Pozovi sve svoje prijatelje i prijateljice u Stereo Klubb grupu na facebooku! Klikni na donji link i onda klikni na Invite people to join ispod loga Sterea, odaberi sve svoje prijateljice i prijatelje i klikni na Send invitations. Nakon toga na info@zabava.hr pošalji svoje ime i prezime, te facebook nick ako je drugačiji. Nagradna igra traje do 23. 9. i izvlačimo 3 nagrade. Pozovi sve!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here