Home Mozaik Stigao je s posla I ugledao ženu u usred akcije, svi komentirali...

Stigao je s posla I ugledao ženu u usred akcije, svi komentirali njegovu reakciju: Ne može sakriti emocije (VIDEO)

196
0

Danas je vrlo teško pronaći srodnu dušu. Nažalost, parovima u većini slučajeva nedostaje spojeva, ali ipak pronađu nešto što im je iznimno važno. No, ima i onih koji se ne nadopunjuju samo u razgovoru ili komunikaciji očima, već dijele sličnu energiju, zbog čega su u očima mnogih iznimno kompatibilan i usklađen par, ili ukratko – srodne duše.

Da bi brak bio uspješan, potrebno je da se oba supružnika trude. Bilo da se radi o nekim zajedničkim ritualima, aktivnostima ili bilo kakvim zajedničkim trenucima, svaki bi par trebao imati nešto posebno i osobno što će ga uvijek podsjećati na njihovu ljubav od početka. Nije uvijek lako održati tu iskru ljubavi, ali jedan TikTok par je vrlo uspješan u tome.

Jedna je žena pokazala kako dočekuje muža na kućnom pragu. Većina nas će zakolutati očima i reći “je li to zaslužio” ili “naljutio me”, međutim, čini se da za žargonski dobar “vibre” uvijek postoji način, samo treba biti kreativan.

Olesija je Tiktokerka koja svog muža dočekuje u najboljem raspoloženju, plešući. U objavi koju je objavila na svom profilu, Olesija zavodljivo pleše prema vratima na kojima se pojavljuje njen suprug dok ju iznenađeno i oduševljeno gleda, da bi joj se već u sljedećem trenutku pridružila u plesu. Bračni par skladno prati korake jedno drugoga dok zavodljivo pleše, a snimka je prikupila 2,5 milijuna lajkova na internetu.

@crazy_dance_family

Встретила мужа .. 🥰

♬ оригинальный звук – OLESYA&DMITRII | TRAVEL • LIFE

– Bože, vidim što radiš za druge.

– Je li ovo previše za tražiti?

– Stvarno sanjam o ovome.

– Ljubav koju svi zaslužujemo

– Razumio je znak – komentirali su korisnici mreže.

Tiktokeri su bili oduševljeni energijom koja struji između bračnog para, poručivši im da je to ono što je potrebno za savršen brak. Drugi su komentirali njihov savršeni sklad i ples poznate Lambade. Inače, Olesija i Dmitrij bračni su par na Tiktoku poznat kao crazy_dance_family. Obje su plesačice i jako vole putovanja.

Na njihovom profilu možete vidjeti prekrasne objave s raznih mjesta gdje su plesali. Energija koju dijele zajedno i koju su svi primijetili dolazi iz istog interesa ili ljubavi prema plesu koji ih povezuje i pomaže im da izraze svoju kreativnost i emocije jedni prema drugima.

Previous articleSAO Krajina u Cresu: Dignuli zidove do mora i od kuće napravili neprobojan dvorac, građani na nogama!
Next articleMilanović: Boysi su kao ratni zarobljenici. Skupit ćemo sto Grka pa se mijenjati

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here