Home Najnovije Stigli su na Svjetsko prvenstvo, ali sa sobom zaboravili uzeti dresove

Stigli su na Svjetsko prvenstvo, ali sa sobom zaboravili uzeti dresove

302
0

U skupini H Svjetskog prvenstva u Kataru igrat će reprezentacije Gane, Južne Koreje, Portugala i Urugvaja, a afrički predstavnik iz te skupine nalazi se u Abu Dhabiju gdje se priprema za početak turnira. Prema riječima ganskog novinara Franka Darkwaha, ne ide sve po planu.

On je izvijestio da je reprezentacija Gane stigla na Svjetsko prvenstvo bez dresova. Navodno je osoba zadužena za opremu zabunom ostavila dresove u domovini prije puta. Darkwah tvrdi da su iz tamošnjeg nogometnog saveza krenuli u akciju dopremanja dresova u Katar. Potom je dodao i da se od tog plana odustalo, da se kontaktirao dobavljač opreme koji je obećao poslati novu garnituru direktno igračima u Abu Dhabi.

Postoji i druga strana ove priče, a o njoj je pisao drugi ganski novinar Prosper Harrison Addo, koji je ujedno i odvjetnik, ali i tajnik u Ganskom nogometnom savezu. On tvrdi da to nije točno, već da je u startu bilo dogovoreno da dobavljač dresova pošalje opremu u Dohu i da je to i napravio. Navodno je bilo planirano da momčad ne trenira u njima.

Previous articleVIDEO: Sudac objasnio zašto je priznao Maradonin gol postignut ‘božjom rukom’
Next article‘Ja Mamićev čovjek? Nema veze, evo i zašto!: Hajduk? to nije penal!‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here