Home Vijesti Stiže novo pogoršanje, snijeg će padati u većem dijelu unutrašnjosti

Stiže novo pogoršanje, snijeg će padati u većem dijelu unutrašnjosti

563
0

U posljednjih 48 sati u Begovom Razdolju, u Gorskom kotaru palo je 60 centimetara snijega, koji i u ovim trenucima pada slabim intenzitetom, u gorju, javlja N1.

Drugdje u unutrašnjosti je suho, a pokazalo se i sunce mnogim predjelima unutrašnjosti, pa i potresom pogođenom području.

Duž obale je umjereno do pretežno oblačno, a oblaci će sve više navirati s juga, u nastavku dana, što je uvod u novo pogoršanje.

U najjužnijm područjima u večernjim satima počet će padati kiša. I sutra će dan početi kišom duž obale, u gorju snijegom, a onda će kiša početi prelaziti u susnježicu i snijeg, najprije u sjevernoj i sjeverozapadnoj unutrašnjosti.

Sutra do kraja dana, kako će temperature padati, snijega bi moglo biti u većini predjela unutrašnjosti, osobito središnje, i zapadne. Tanji snježni pokrivač vrlo vjerojatno će se formirati i na potresom pogođenom području!

U subotu će snijega biti još eventualno u gorju, prijepodne, ali drugdje ćemo malo predahnuti od oborine. Uz sjeverac i sjeveroistočnjak, u unutrašnjosti, duž obale, buru, bit će hladnije! U nedjelju slijedi novi val kiše i snijega, no izglednije u gorskoj Hrvatskoj, unutrašnjosti Dalmacije, Posavini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here