Home Mozaik Što je Keanu Reeves večerao u Navisu?

Što je Keanu Reeves večerao u Navisu?

346
0
keanu navis
Foto: Kult Plave Kamenice

Holivudski superstar Keanu Reeves sinoć je večerao i prespavao u Navisu, najboljem opatijskom hotelu. Reeves i njegova ekipa večeru su započeli tartarom od zubaca. U Navis je, naime, u petak ujutro uplivao zubatac od osam kilograma, pa je normalno da se dobar dio Reevesova menija vrtio oko tog malog diva, piše Kult Plave Kamenice.

Slijedili su carpaccio od plavoperajne tune i slani inćuni. Mesojedi iz Reevesova tima vjerojatno su uživali u tartar bifteku i u pečenim gusjim jetrima s kremom od smokava. Glavno je jelo bio, razumljivo, veliki zubatac s gradela, dok je za desert servirana krema od pečene buče sa skutom i flambiranom mandarinom. Reeves i društvo i pili su više Kozlovićevih malvazija i Meneghetti Red.

Keanu Reeves poslije ove obilne gastronosmke večere prespavao je u Navisu. Reeves se tako pridružio sve brojnijoj grupu stvarnih međunarodno slavnih osoba koje posjećuju jedan od samo dva opatijska hotela s pravih pet zvjezdica. Navisovi su nam zaposlenici kazali da je Reeves bio iznimno zadovoljan kuhanjem, vinima , servisom i samim hotelom. Navisovo je osoblje, pak, impresionirano pristojnim i druželjubivim ponašanjem slavnog glumca.

Keanu Charles Revees rođen je 1964. godine u Bejrutu. Odrastao je u Torontu. Početkom devedesetih godina etablirao se u Hollywoodu filmovima My Own Private Idaho i Speed, da bi postao svjetska superzvijezda zahvaljujući ulozi Nea u ultrakomercijalnom serijalu Matrix. Fotografija koju objavljujemo nije snimljena u Navisu, nego u jednom privatnom prostoru u Opatiji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here