Home Mozaik Strani turisti surfali po venecijanskim kanalima, gradonačelnik “Imamo posla s idiotima”

Strani turisti surfali po venecijanskim kanalima, gradonačelnik “Imamo posla s idiotima”

245
0

Komunalno redarstvo uspjelo ih je identificirati nakon nekoliko sati. Svakome je izrečena novčana kazna od 1500 eura. Daske za surfanje su zaplijenjene. Komentar gradonačelnika Venecije: “Prepotentni idioti”.

Dvoje mladih stranaca koji su u srijedu 17. kolovoza surfali kroz Canal Grande u Veneciji kažnjeni su i prijavljeni. Kako je priopćeno od strane lokalnih vlasti, svakom je izrečena kazna od 1500 eura. Komunalno redarstvo uspjelo ih je locirati u nekoliko sati zahvaljujući snimkama kamera i pomoći građana. Dvojica surfera bili su neosigurani, pa su bili podvrgnuti administrativnoj pljenidbi. Suhi komentar gradonačelnika Luigija Brugnara: “Dva prepotentna idiota koji prave ruglo od grada”.
Općinska uprava već je naložila Odvjetništvu da postupi protiv dvoje mladih zbog narušavanja imidža. “Štoh” će biti prijavljen nadležnim konzularnim vlastima dvojice stranaca, koji sada riskiraju i urbani Daspo, odnosno trenutačno udaljenje iz Venecije.

Priča – Dvojica mladića ušla su u tkz. “Canalasso” sa svojim daskama nedugo nakon svitanja, kako bi imali veću slobodu kretanja. Oko deset minuta jurili su preko vode, skakućući po parobrodima, taksijima i transportnim čamcima. Snimka njihovog “upada” obišla je društvene mreže, a prenio ju je i gradonačelnik Brugnaro. “Molim sve da nam pomognu identificirati ih kako bismo ih kaznili, čak i ako nam je oružje stvarno tupo. Hitno trebamo više ovlasti gradonačelnika po pitanju javne sigurnosti. Onima koji ih uoče nudim večeru”, napisao je gradonačelnik.

Identificiran nakon nekoliko sati – Brugnaro nije morao dugo čekati. Naime, nekoliko sati kasnije komunalno redarstvo otkrilo je identitet dvojice dječaka. “Identificirali smo dva heroja”, sarkastično je napisao gradonačelnik. “Njihove daske za surfanje su već zaplijenjene”, ne navodeći dodatne detalje.

Previous articleMuškarca u Italiji ubili žena i sinovi, odrezali mu nogu i tijelo bacili niz liticu
Next articlePogođen Eurojackpotod 126.222.916,65 kn

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here