Home Vijesti ŠTRAPAC MARŠ: Do Delnica i natrag u inat Komadini, snijegu i bijesnim...

ŠTRAPAC MARŠ: Do Delnica i natrag u inat Komadini, snijegu i bijesnim psima

1459
1

Županijski vijećnik Aljoša Babić alias Lajo Štrapacić Napuštenić održao je obećanje i odmarširao ‘štrapac marš’ u inat Primorsko-goranskom županu Zlatku Komadini koji je njegovu inicijativu da se jedna sjednica županijske Skupštine održi u Gorskom kotaru proglasio – štrapacem. Iako je Babićeva minijaturna Zelena stranka dio SDP-ove koalicije, uporni Babić već tjednima uzrokuje velike glavobolje vladajućima koristeći situaciju u kojoj je njegov glas presudan za zadržavanje SDP-ove većine u županijskoj Skupštini.

Štrapac marš je počeo danas u zoru kod sjedišta županije i trajao desetak sati preko banskih vrata, pa auto putem do naplatnih kućica, starom cesto na Gornje Jelenje, pa preko Fužina, Lokava do Delnica. Cijelim putem pratio ga je pljusak, a nakon Gornjeg Jelenja zimski uvjeti i snijeg. Najveće iskušenje dogodilo se kod skretanja za Platak kada je Babića napao i ugrizao pas.

Prve dojmove nakon marša Aljoša Babić je sa zainteresiranima podijelio putem facebooka. U negativnom smislu fascinirali su ga divlji deponiji i bačeno smeće na potezu prema Gornjem Jelenju. Kad se vrijeme proljepša organizirati će ekološku akciju čišćenja tog područja, a najavio je i novi štrapac marš sljedeće godine.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here