Home Vijesti Stravično ubojstvo u Trstu: Pored ceste objesili tijelo muškarca. Imao vezane noge...

Stravično ubojstvo u Trstu: Pored ceste objesili tijelo muškarca. Imao vezane noge i oči!

479
0

Jutros je u Trstu, nakon tunela Valmaura u smjeru Milja, pronađeno tijelo muškarca koje je visjelo na zaštitnoj ogradi glavne ceste. Žrtva je imala vezane noge i oči. Na mjesto događaja je stigla policija, vatrogasci i državna tužiteljica Maddalena Chergia.

Beživotno tijelo nalazilo se pored ceste, među raslinjem, te je bilo jedva vidljivom automobilima koji su tuda prolazili. Prema preliminarnim nalazima, muškarac je u trenutku smrti imao između 50 i 60 godina. Na njegovom tijelu su brojne ozljede, posjekotine i opekotine, posebno na glavi, a kosa mu je spaljena. 

Tijelo su pukim slučajem otkrili zaposlenici ANAS-a koji su krenuli s radovima na održavanju dionice. Tko god je objesio žrtvu, učvrstio je konopac trakom. S obzirom na stanje raspada, policija navodi da je tijelo stajalo obješeno na ogradu barem nekoliko dana, piše la Repubblica.  

Žrtva nije crne boje kože iako se ne može isključiti mogućnost da je tamnoputa. Za sada nije utvrđeno radi li se o talijanskom ili stranom državljaninu. U džepovima muškarčevih hlača pronađeno je nekoliko listova papira s natpisima na talijanskom i “azijskom” jeziku.  

Istražitelji kažu da mjesto zločina i položaj tijela ukazuju na to da se radi o ubojstvu s porukom, u smislu svojevrsnog upozorenja. Naime, tko god je počinio ubojstvo, mogao je tijelo baciti u obližnji nasip. Umjesto toga, objesio ga je na ogradu. 

Previous articleVIDEO: Galešić poput Maradone za pobjedu Rijeke protiv Slavena!
Next articleVelika studija: Antivakseri su manje inteligentni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here