Home Najnovije Sudac opsovao Mourinha pa mu se narugao: ‘Svi te ismijavaju, idi kući’

Sudac opsovao Mourinha pa mu se narugao: ‘Svi te ismijavaju, idi kući’

65
0

Talijanski mediji otkrili su što je četvrti sudac utakmice između Cremonesea i Rome rekao Joseu Mourinhu i izazvao njegov izljev bijesa. Prva pobjeda Cremonesea u talijanskom prvenstvu (2:1) ove sezone stigla je nakon što je Roma drugi dio susreta morala odraditi bez svog trenera koji je istjeran s terena s crvenim kartonom.

Mourinhova momčad pokvarila si je šanse za plasman u Ligu prvaka i trenutno je peta s bodom manje od gradskog rivala Lazija. Odmah nakon utakmice Portugalac je rekao: “Nisam luđak, ako sam tako reagirao, znači da se nešto dogodilo. Raspitat ću se može li se nešto učiniti legalnim putem. Prvi put u mojoj karijeri četvrti sudac mi se obratio na nedopustiv način. Rekao je stvari koje su isprovocirale moju reakciju.”

Talijanski mediji otkrili su što se točno dogodilo u incidentu zbog kojeg je Talijanski nogometni savez otvorio istragu. Četvrti sudac, onaj na kojeg je Mourinho bio bijesan, bio je Marco Serra. Do Mourinhovog isključenja došlo je nakon dvoboja Marasha Kumbulle i Franka Tsadjouta. Portugalski trener Rome zatražio je od Serre objašnjenje, a ovaj mu je navodno odgovorio: “Brini svoju jebenu brigu.”

Nakon crvenog kartona Serra mu je navodno rekao i sljedeću rečenicu: “Svi te ismijavaju, idi kući.”

Previous articleOva žena je jedina titu rekla NE: Spustila ga rečenicom koja se i danas izgovara, bio je ponižen (FOTO)
Next articleSeverina u intervjuu za srpske medije komentirala blisko prijateljstvo Popovića i Kojića: ‘O bože, nestvaran je taj njihov susret…’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here