Home Mozaik Suprug joj je priznao da je imao aferu s kolegicom: kada je...

Suprug joj je priznao da je imao aferu s kolegicom: kada je čula gdje i koliko…

140
0

Ja sam žena u svojim 30-ima i još uvijek sam u šoku nakon što sam prije dva tjedna saznala da je moj muž spavao s drugom ženom.

Veći dio tjedna radi i često je odsutan, odsjeda u hotelima i, iznenađenje, ova žena mu je radna kolegica.

Prije nekoliko dana posvađali smo se oko neke sitnice, a on je “pukao” i priznao aferu rekavši da mu je “dojadilo mojih smiješnih standarda i da je stalno pod pritiskom zbog mene”.

Inače, trenutno renoviramo kuću, što je stresno i skupo, a imamo i petogodišnjeg sina, napisala je žena anonimno u pismu terapeutkinji i kolumnistici Mirrora. Navodno je, kaže, s tom ženom spavao tri puta i bili su u kontaktu preko poruka, inače su kolege i prijatelji. Najviše je cijenio druženje i bliskost s njom, a seks mu navodno nije bio toliko bitan.

“Nisam čak ni ljuta u ovoj fazi jer sam još uvijek u šoku i jako sam povrijeđena jer mi je to napravio. Osjećam se kao da ga uopće ne poznajem.” Ipak, kaže, najgore je što se on čak niti ne ispriča niti kaže da mu je žao, samo djeluje jako tužno.

“Mislim da je najgora stvar u toj situaciji to što ti prije toga nije došao i rekao ti kako se osjeća. Da si mogla razgovarati o svom braku, možda bi sada stvari bile drugačije. Sve što sada možeš je razgovarati i kako god ispalo, pokušavate doći do granice na kojoj možete bolje komunicirati jedni s drugima jer ste oboje roditelji i imate odgovornost prema svom malom dječaku”, odgovorila je terapeutkinja.

Previous articleMarević iz Civilne zaštite: Shvatite upozorenja ozbiljno. Tko ne mora, nek ne izlazi
Next articleŠto je s agilnim načinom rada tri godine nakon pandemije?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here