Home Mozaik Suprug nestale Beograđanke iz SAD-a smijao se dok su ga privodili: ‘To...

Suprug nestale Beograđanke iz SAD-a smijao se dok su ga privodili: ‘To je lice uhvaćenog čovjeka!’

108
0

Brian Walsh, suprug nestale Anne Walsh, trebao bi se pojaviti pred sudom u ponedjeljak, 9. siječnja, dan nakon što je optužen za obmanjivanje policije tijekom istrage o nestanku njegove supruge. U ponedjeljak je osam dana otkako je Anna Walsh posljednji put viđena. Tim VBZ-TV I doznao je da su istražitelji dobili nalog za pretragu kuće, izvještavaju CBS News.

U nedjelju su se u sklopu potrage istražitelji pojavili s lopatama u rukama. Neki su viđeni kako iz kuće nose kutije s dokazima. Također, video koji je sve šokirao nastao je kada je Briana izvela policija i odvela na ispitivanje. S lisicama je iz kuće izašao nasmijan, kao da se ništa nije dogodilo. Ljudi su ispod videa ostavljali komentare: “Njegov osmijeh je tako zao”, “To je lice uhvaćenog čovjeka”.

Podsjetimo, 2018. Brian Walsh je optužen za prijevaru na Okružnom sudu u SAD-u nakon što je navodno prodao dvije lažne slike Andyja Warhola. VBZ-TV dobila je i potvrdila audio snimku govorne pošte koju je Brian Walsh ostavio prijateljici svoje supruge. Prijatelj, koji živi u Washingtonu, gdje radi Anna Walshe, rekao je da je govorna pošta ostavljena u srijedu. Istog dana policiji je prijavljen njen nestanak.

Korisnici društvenih mreža izrazili su sumnje u supruga nestale 39-godišnje Anne Walš nakon ekskluzivne audio snimke koja je objavljena na Twitteru. U audio isječku od 43 sekunde, koji ima više od 59.000 pregleda, Brian se može čuti kako govori: “Bok, ja sam Brian Walsh. Anna je nestala već nekoliko dana, provjerio sam na poslu i nema je. Iznajmljena je kuću u kojoj je bila (zbog posla) neposredno prije njezina nestanka. Ako ste možda razgovarali s njom u nedjelju ili prethodnih nekoliko dana, javite mi. Ako znate nekoga s kim je Anna bila u kontaktu, javite mi znam također. Žao mi je što vas uznemiravam. Vjerujem da je Ana dobro”, rekao je Brian Walsh, suprug nestale Ane. Napali su ga jer je zvučalo kao da uopće nije uzrujan zbog nestanka supruge.

Previous articleUžasno se bojim da će naći mlađu ljubavnicu ako mu ne udovoljim: Traži od mene s*ks u troje, a ja i njega jedva zadovoljavam!
Next articleU kući nestale Ane Walsh pronađen krvav nož: Suprug Brian snimljen kako kupuje sredstva za čišćenje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here