Home Mozaik U kući nestale Ane Walsh pronađen krvav nož: Suprug Brian snimljen kako...

U kući nestale Ane Walsh pronađen krvav nož: Suprug Brian snimljen kako kupuje sredstva za čišćenje

109
0


Ispitivanje supruga nestale Anne Walsh, Brianu Walshu, je u tijeku.

Podsjetimo, u Sjedinjenim Američkim Državama nestala je 39-godišnja Ana Walsh, majka troje djece koja je inače odrasla u Beogradu. Posljednji put vidio ju je rođak 31. prosinca, kada je odlazila na let za Washington gdje radi u agenciji za nekretnine. Od tada joj se izgubio svaki trag.

Tužitelji su rekli da je krv pronađena u podrumu kuće Anne Walsh u Cohassetu. Pronađen je i oštećeni nož s krvlju.

Platio je 450 dolara u gotovini za sredstva za čišćenje. Policija je pretražila kuću i pronašla krv u podrumu, gdje smo pronašli i krvavi nož, rekla je tužiteljica.

*Bio je u kući cijelo vrijeme, u petak i subotu, pomažući policijskim inspektorima, ali istražitelji kažu da je Brian Walsh viđen na nadzornim kamerama kako kupuje sredstva za čišćenje u vrijednosti od 450 dolara – rekao je tužitelj.

Tužitelji su također rekli da je Brian Walsh lagao policiji, rekavši da je otišao po sladoled za svog sina, dok je zapravo otišao u trgovinu kupiti sredstva za čišćenje u vrijednosti od 450 dolara.

Walsh se izjasnio da nije kriv i razumio je optužbe. Istražiteljima je ispričao da je 2. siječnja sinu otišao kupiti sladoled, a snimljen je kako gotovinom kupuje sredstva za čišćenje.

Anna Walsh nije pronađena. Brianova jamčevina određena je na 500.000 dolara!

Previous articleSuprug nestale Beograđanke iz SAD-a smijao se dok su ga privodili: ‘To je lice uhvaćenog čovjeka!’
Next articleGareth Bale završio karijeru s 33 godine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here