Home Mozaik Suprugu voli više od života, a ona za intimne odnose traži 250...

Suprugu voli više od života, a ona za intimne odnose traži 250 eura

399
0

Nakon 25 godina braka svima je potrebna promjena, ovaj muškarac smatrao je da plaćajući ženi za seks unosi promjenu u njihov intimni život. Zbog toga je bio jako uzbuđen kada je sve počelo, a onda je shvatio i zašto to radi. Vjerovali ili ne, za sve je apsolutno on kriv.

U razdoblju kada je imao problema s erekcijom platio je “ženi lakog morala” uslugu provjere je li s njim sve u redu, da se žena ničim ne uvrijedi. Naravno, nije to učinio u dogovoru s njom, nego na svoju ruku. Umjesto da priča, ženi je radio iza leđa, a onda mu je ona počela tražiti novac za usluge kako bi mu se osvetila. Nije ništa posumnjao.

  • Ja imam 55, a supruga 52 godine i u braku smo 25 godina. Jako je volim, ali bilo je perioda kada sam imao problem s erekcijom, pa sam jednoj gospođi lakog morala platio seksualne usluge, samo da provjerim je li sve u redu sa mnom, a ne da prevarim ženu – započeo je svoju ispovijest. ovog čovjeka.

Surpuga ga je ubrzo počela tražiti novac za intimne odnose s njom, no njemu ništa nije bilo čudno.

  • Nakon nekog vremena supruga je tražila 150 eura za intimne odnose. Moram reći da me u početku to oduševilo i mislio sam da želi unijeti nešto novo u naš odnos. No, kad je digla cijenu na 250 eura, počeo sam sumnjati da je možda saznala za moju prijevaru – kaže zabrinuti muškarac.

Njegova je sumnja bila istinita.

  • Od trenutka kada mi je priznala da je prije nekoliko mjeseci saznala za ono što sam napravio, počela me vrijeđati i nazivati ​​pogrdnim imenima. Nije htjela poslušati moje objašnjenje i da moja ideja nije prevara i do tog dana spavam na kauču. Samo želim svoju ženu natrag, što da radim? – pitao je ovaj čovjek savjetnicu za emotivne odnose.

Stručnjak za emotivne odnose opširno ga je demantirao.

  • Čini se da ima dosta ljutnje s obje strane, ali morate shvatiti da je njezino samopouzdanje povrijeđeno i da vas zbog toga kažnjava. Umjesto da joj pokušavate objasniti zašto ste se odlučili na intimni odnos s drugom ženskom osobom, ma tko ona bila, trebate pričekati trenutak da mirno porazgovarate s njom. Također, dobra opcija bila bi i bračna terapija ako se oboje slažete da je to dobra opcija – kaže stručnjakinja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here