Home Mozaik Svećenik tvrdi da mu se dogodilo čudo: Otkrio da je izliječen od...

Svećenik tvrdi da mu se dogodilo čudo: Otkrio da je izliječen od tumora na mozgu čim je posjetio jedno mjesto (VIDEO)

219
0

Svećenik iz Indiane kaže da je izliječen od tumora na mozgu nakon što je otišao na hodočašće u Lourdes u Francuskoj u lipnju 2022.

– Htio sam snimiti video da svi znaju da sam u Lourdesu izliječen od tumora na mozgu – rekao je svećenik John Hollowell u videu objavljenom na YouTube kanalu 30. siječnja.

Lourdes je popularno mjesto među hodočasnicima. Katolička crkva priznala je 70 lurdskih ozdravljenja kao čudesna, ali tisuće drugih ljudi prijavilo je ozdravljenja, navodi se na web stranici hrama.

Hollowellu je tumor dijagnosticiran u veljači 2020. Operiran je, te podvrgnut kemoterapiji i zračenju. Unatoč liječenju, izgledi za oporavak nisu izgledali dobro za Hollowella.

– Rezultati magnetske rezonancije oko dva i pol mjeseca prije puta u Lourdes nisu bili dobri. Pokazali su da se tumor vraća.

Kako je rekao za Fox News Digital, fizičke promjene je počeo primjećivati ​​čim se vratio iz Francuske.

– Osjećao sam se puno snažnije kad sam se vratio s hodočašća. Obitelj, prijatelji i župljani rekli su mi da izgledam puno zdravije. I mogao sam propovijedati bez pripremljenog teksta, što prije Francuske nisam mogao.

Nova magnetska rezonanca bila je 3. studenog 2022., a Hollowellu je rečeno da se njegov tumor “možda više nikada neće vratiti” i da su na magnetskoj rezonanci vidljivi samo ožiljci od prve operacije mozga.

Previous articlePromjene u Hajduku za Jadranski derbi!
Next articleDHMZ izdao crveni alarm za dvije regije: ‘Ne krećite na put ako ne morate’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here