Home Mozaik Svi masovno guglaju ovaj trik za čišćenje zidova: Toliko je jednostavno i...

Svi masovno guglaju ovaj trik za čišćenje zidova: Toliko je jednostavno i jeftino da ćete odmah isprobati

73
0

Malo je poznato da bi zidove trebalo osvježavati i čistiti svakih šest mjeseci, kako bi vam izgledali svježe i okrečeno! Ekspert za čišćenje za Dejli Mejl također govori da bi ljudi koji imaju malu djecu i kućne ljubimce trebali očistiti zidove jednom mjesečno.

U videu na Tik Toku, ekspertkinja briše ceo zid dugom krpom za prašinu, vertikalnim potezima gore-dole po zidu. Tvrdi da je važno redovito proveravati krpu da vidite kada je treba istresti ili zamijeniti kako se prašina ne bi ponovno vratila na zid. Zatim napuni sudoperu višenamjenskim sredstvom za čišćenje i vodom, i u njega umoči perač za prozore kojeg dobro ocijeni.

@thebigcleanco Wall cleaning – i make it look easy but its one of the toughest jobs on a cleaner’s body! #wallcleaning #forallaustralia ♬ original sound – The Big Clean Co

Nakon toga, umoči čistač za prozore u rastvor sredstava za čišćenje i vodu, i jače istrlja mrlje i ogrebotine na zidu, te područja oko prekidača za svjetlo, štokova i zidova koji su izloženi masnoj prljavštini, jer je za njih potrebno više od samo suvog brisanja. Nakon toga ispere čistač u u čistoj vodi i ponovo prijeđe preko istog područja.

Upozoravajte i da pazite da ne navlažite zid ili ga pregrubo izribate. Rad odozdo prema gore može zvučati kontraintuitivno, ali na taj način sprječava se stvaranje pruga ili prljave vlage koje bi kapale niz zid. Objasnila je i da biste trebali biti oprezni s tim što koristite za čišćenje i da ne koristite pregruba sredstva, jer biste tada mogli oštetiti boju zida.

Previous articleOvo je sastav svih vremena HNK Rijeke prema umjetnoj inteligenciji, nije se baš proslavila!
Next articleModrić uoči Walesa: Očekujemo pobjedu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here